Eenhoorn Evenementen
Bel ons: 0229 - 757 080

Volg ons op:

MAAK JE EIGEN VIDEOCLIP IN HOORN!Bent u de nieuw Rihanna, Anouk of Eminem? Dat mag u vandaag laten zien tijdens het opnemen van uw eigen videoclip! Vooraf kiest u samen een muzieknummer uit voor de videoclip. Na het schrijven van het script, verzamelen van de outfits en kiezen van de locaties gaat u samen met onze cameraman op pad om uw eigen videoclip te schieten! 

Ontvangst

U wordt ontvangen op locatie in centrum Hoorn. Na een korte introductie en drankje gaan we aan de slag met het schrijven van uw eigen script...

Maak je eigen videoclip! - Originele vrijgezellendag Hoorn!

Onder deskundige leiding van een professionele regisseur gaat u samen een script schrijven. Welke locaties gaan we bezoeken, wat is er aan materialen nodig en wie spelen de rollen bij iedere scene? Hierna gaan we naar de juiste locaties waar we de 'shoot' gaan houden van de verschillende scenes. Vol overgave acteert, improviseert en zingt u op overtuigende wijze recht in de camera. Voor heel even waant u zich een echte MTV ster en deelt u handtekeningen uit aan nieuwsgierige omstanders (jullie eigen fans of groupies)! Gedurende deze vrijgezellendag Hoorn is er een tweede camera beschikbaar die u zelf bediend. Hiermee maken we de 'Making of' van uw videoclip. Na een paar dagen ontvangt u het bestand waarin de compleet gemonteerde videoclip te zien is, de 'making of' en eventueel een mooie slideshow van alle gemaakte foto's die op de dag zelf gemaakt zijn. Deze ontvangt u per e-mail. Op deze wijze beleefd u een prachtige dag maar heeft u tevens een originele en blijvende herinnering aan deze vrijgezellendag vol muziek- en filmplezier! Tevens kan de videoclip bij een trouwerij als het welbekende 'stukje' dienen en geeft deze workshop 'maak je eigen videoclip' twee in één. Indien gewenst kan de clip zelfs (afgeschermd) op YouTube gezet worden, zodat u altijd en overal de clip aan anderen kunt laten zien.


 
Plaats:
Mogelijk vanaf: 15 personen
Tijdsduur: 3,00 uur
 
Prijs exclusief btw: € 47,50 p.p. excl BTW (Bij 15 tot 20 personen)
€ 45,00 p.p. excl BTW (Bij 21 tot 40 personen)
€ 42,50 p.p. excl BTW (Bij 41 tot 60 personen)
Voor meer personen, vraag hier uw informatie aan!
 
Inclusief:

Inclusief
Ontvangst met drankje 1 per persoon
Professionele begeleiding (regisseur)
Benodigde materialen waaronder filmcamera's (in bruikleen)
Gemonteerde clip digitaal aangeleverd

 
Uitbreidingsopties: Dit arrangenent heeft geen standaard uitbreidingsmogelijkheden.
 
Terug Vraag informatie aan

Graham & Brown zei het volgende over DE WINTER PUBQUIZ HOORN MET DINER!:

Het arrangement was zeer leuk en spontaan. Collega's hebben zich meer dan vermaakt. Voor herhaling vatbaar en complimenten aan de organisatie."