Eenhoorn Evenementen
Bel ons: 0229 - 757 080

Volg ons op:

STADSWANDELING ENKHUIZEN MET GIDS!Kom tijdens deze rondleiding Enkhuizen alles te weten over deze prachtige stad. Samen met onze gids bezoekt u het oude centrum, historische haven en vele andere bezienswaardigheden die u tijdens een bezoek aan Enkhuizen gezien moet hebben. Beleef de stad op bijzondere wijze tijdens deze stadswandeling met gids!

Ontvangst

Onze gids ontvangt uw gezelschap in het centrum van Enkhuizen. Na een korte intro neemt hij u mee en starten we deze stadswandeling door Enkhuizen.

Stadswandeling Enkhuizen - Rondleiding Enkhuizen!

Welkom in de stad Enkhuizen! Een prachtige stad met rijke historie en een bruisend heden. Samen met onze gids maakt u een rondtour door het prachtige oude centrum, de historisch haven van Enkhuizen en langs vele andere bezienswaardigheden onderweg. Een ruime historie is hier zeker te vinden! Want wist u dat Enkhuizen in de gouden eeuw één van Nederlands belangrijkste steden was? Overal waar u kijkt ziet u het rijke V.O.C. verleden terug in gebouwen en andere beeltenissen. Een prachtige stad vol historie!

Kortom, de stad Enkhuizen heeft heel veel te bieden! Wij zijn al enthousiast en hopen dit tijdens uw rondleiding Enkhuizen op u over te kunnen brengen. Uiteraard is deze stadswandeling uit te breiden met de rondleiding op een step of fiets, en kunnen we deze verder uitbreiden met een rondvaart. Ook is voorafgaand een lunch of achteraf een driegangen diner, buffet of barbecue mogelijk bij een gezellig locatie in het centrum van Enkhuizen. Voor meer informatie neemt u vrijblijvend contact met ons op.

 
Plaats:
Mogelijk vanaf: 15 personen
Tijdsduur: 1,30 uur
 
Prijs exclusief btw: € 15,00 p.p. excl BTW (Bij 15 tot 60 personen)
Voor meer personen, vraag hier uw informatie aan!
 
Inclusief:

Inclusief
Professionele Gids (1 per 25 personen)
Rondleiding door Enkhuizen gedurende 1,5 uur

 
Uitbreidingsopties: Dit arrangenent heeft geen standaard uitbreidingsmogelijkheden.
 
Terug Vraag informatie aan

Olympus Nederland B.V. zei het volgende over LIMO DROPPING HOORN MET GPS TOCHT!:

Zeer prettig contact gehad zowel in het opzetten van het arrangement als tijdens het torrent time.