Eenhoorn Evenementen
Bel ons: 0229 - 757 080

Volg ons op:

WALKING DINER ENKHUIZEN MET GIDS!Tijdens dit walking diner Enkhuizen bezoekt u in één avond maar liefst drie restaurants voor een voor-, hoofd- en nagerecht. Op uw route naar het volgende restaurant neemt onze gids u mee voor een mooie rondleiding door het oude centrum en historische haven. Culinair genieten!

Ontvangst

U en uw gezelschap worden ontvangen in het eerste restaurant. Neem plaats en geniet van een heerlijk voorgerecht dat hier voor u klaar staat!

Walking Diner Enkhuizen - Uniek Personeelsfeest Enkhuizen!

Geheel in stijl bieden wij u deze avond een heerlijk driegangen diner in Enkhuizen aan. Maar dit is niet zomaar een diner. Het is een diner op maar liefst drie verschillende locaties! Een leuke manier om eens lekker te tafelen, waarbij u telkens weer naast iemand anders plaats neemt. Onder het genot van een drankje en een heerlijk gerecht vliegt de tijd voorbij dus, door naar het volgende restaurant! Tijdens de mooie rondleiding onder begeleiding van een professionele gids komt u alles te weten over de historie van de stad, actuele zaken die in Enkhuizen spelen en bezoekt u verschillende bezienswaardigheden. Na een korte rondwandeling van ongeveer drie kwartier komen we aan bij het volgende restaurant. Neem plaats en geniet hier van uw volgende gerecht!

In ieder restaurant heeft u de keuze tussen een vlees en visgerecht met bijpassende garnituur. Ook houden wij rekening met de eventuele dieetwensen waarvoor een passend gerecht zal worden verzorgd. Uiteraard is het mogelijk om ook een vierde of vijfde gang in te plannen (tegen meerprijs) waarbij we nog 1 of 2 andere locaties aan doen. Moet u een origineel uitje in Enkhuizen organiseren, en wilt u de stad zowel culinair als informatief beleven? Dan is deze diner rondwandeling Enkhuizen het juiste arrangement. Voor meer informatie over het Walking diner, menu inhoud en eventuele uitbreidingsopties neemt u geheel vrijblijvend contact met ons op.

 
Plaats:
Mogelijk vanaf: 10 personen
Tijdsduur: 4,00 uur
 
Prijs exclusief btw: € 58,50 p.p. excl BTW (Bij 10 tot 20 personen)
€ 57,00 p.p. excl BTW (Bij 21 tot 30 personen)
€ 55,50 p.p. excl BTW (Bij 31 tot 40 personen)
€ 54,00 p.p. excl BTW (Bij 41 tot 50 personen)
€ 52,50 p.p. excl BTW (Bij 51 tot 60 personen)
Voor meer personen, vraag hier uw informatie aan!
 
Inclusief:

Inclusief
Professionele Gids
Rondleiding van 2x 45 minuten tussen de gangen door
Voorgerecht bij Restaurant 1
Hoofdgerecht bij Restaurant 2
Dessert bij Restaurant 3

 
Uitbreidingsopties: Dit arrangenent heeft geen standaard uitbreidingsmogelijkheden.
 
Terug Vraag informatie aan

Duijn Bloem Voss Advocaten zei het volgende over SOLEXTOUR HOORN!:

Wij hebben ontzettend genoten van deze Solextour als kantooruitje! De omgeving was prachtig en alles is goed gegaan. Zeker voor herhaling vatbaar!