Eenhoorn Evenementen
Bel ons: 0229 - 757 080

Volg ons op:

EXPEDITIE TEAMBUILDINGSUITJE HAARLEM MET DINER!

Kunt u overleven op een onbewoond eiland? Lukt het u om samen te werken met de andere lotgenoten? Heeft u een echte Robinson Crusoe in zich? Dan is dit ultieme overlevingsspel echt iets voor u! Vandaag gaat u back-to-basic bij verschillende proeven en leert u uw collega’s, vrienden of familie pas echt goed kennen. Een fantastisch Expeditie teambuildingsuitje in Haarlem waarbij het beste team wint! We sluiten de dag af met een heerlijk diner!  

Ontvangst

We starten dit programma aan de rand van Haarlem waarna we de teams indelen en u zich klaar gaat maken voor uw eigen versie van Expeditie Haarlem!

Expeditie Teambuildingsuitje Haarlem

Tijdens dit echte outdoor uitje gaat u back-to-basic! In teams gaat u strijden bij de vele proeven die u vandaag op uw overlevingstocht tegen komt. Onze begeleiders nemen u en overige kampen (teams) mee over het eiland. Na de introductie gaan we van start met de spannende spelonderdelen die hier voor u klaar staan. Hierbij te denken aan de proeven; vuur maken, een voelopdracht en katapult bouwen!

Tussen de activiteiten door houden we een korte pauze waarna we verder gaan met het tweede gedeelte. Na een inspannende middag eindigen we bij het de horecalocatie en worden de ultieme overlevers binnen uw gezelschap gehuldigd! We sluiten de middag af met een heerlijk diner! Dit expeditie teambuildingsuitje in Haarlem is een programma wat is opgezet voor een breed publiek waarbij teambuilding, sportiviteit en denkwerk aan bod komen. Ieder team bestaat uit meerdere personen die een bijdrage leveren bij de verschillende proeven waardoor iedereen van waarde is. Voor meer informatie over dit programma neemt u vrijblijvend contact met ons op.

 
Plaats:
Mogelijk vanaf: 25 personen
Tijdsduur: 5,00 uur
 
Prijs exclusief btw: € 61,50 p.p. excl BTW (Bij 25 tot 30 personen)
€ 59,50 p.p. excl BTW (Bij 31 tot 40 personen)
€ 57,50 p.p. excl BTW (Bij 41 tot 50 personen)
€ 56,00 p.p. excl BTW (Bij 51 tot 60 personen)
Voor meer personen, vraag hier uw informatie aan!
 
Inclusief:

Inclusief
Professionele begeleiding
Spelmaterialen Expeditie
Prijsje voor de winnaars
Diner bij restaurant

 
Uitbreidingsopties: Dit arrangenent heeft geen standaard uitbreidingsmogelijkheden.
 
Terug Vraag informatie aan

Olympus Nederland B.V. zei het volgende over LIMO DROPPING HOORN MET GPS TOCHT!:

Zeer prettig contact gehad zowel in het opzetten van het arrangement als tijdens het torrent time.