Eenhoorn Evenementen
Bel ons: 0229 - 757 080

Volg ons op:

STADSWANDELING HOORN MET GIDS!

Kom tijdens deze rondleiding Hoorn alles te weten over deze prachtige stad! Samen met onze gids bezoekt u het oude centrum, historische haven en vele andere bezienswaardigheden die u tijdens een bezoek aan Hoorn gezien moet hebben. Onderweg vertelt onze gids u uiteenlopende verhalen over Hoorn van toen en nu!  

Ontvangst

Onze gids ontvangt uw gezelschap in het centrum op de afgesproken locatie. Na een korte introductie over de stad neemt onze gids u mee en en start deze rondleiding door Hoorn.

Stadswandeling Hoorn! 

Welkom in Hoorn! Een prachtige stad met rijke historie en een bruisend heden. Samen met onze gids maakt u een unieke rondleiding door het centrum. Onderweg komen we vele bezienswaardigheden tegen veelal uit het V.O.C. tijdperk. Het statelogements gebouw, centrale plein de Roode steen, het beeld van Jan Pieterszoon Coen en vele andere bekende panden en pakhuizen die met name in de gouden eeuw hier zijn neergezet. Hoorn groeide explosief in de 17de eeuw tot één van de belangrijkste steden van toenmalige Nederland. Maar naast deze bezienswaardigheden heeft Hoorn meer te bieden. Wat dacht u van een prachtige historische haven voor de traditionele bruine vloot, complete jachthaven voor de luxe zeil- en motorjachten en het voormalige gevangeniseiland Oostereiland wat hier te vinden is. Deze gevangenis in de haven van Hoorn was tot 1999 in gebruik en is nu verbouwd tot compleet hotel, bioscoop en museum. Zeer zeker een bezoek waard waarbij onze gids u vele verhalen zal vertellen over gebeurtenissen die hier plaats hebben gevonden!

Kortom, de stad Hoorn heeft heel veel te bieden! Wij zijn al enthousiast en hopen dit tijdens uw rondleiding Hoorn op u over te kunnen brengen. Uiteraard is deze stadswandeling door Hoorn verder uit te breiden met een rondleiding op een step of fiets, en kunnen we de stadswandeling uitbreiden met een rondvaart per sloep. Ook is het mogelijk om vooraf of achteraf te genieten van een heerlijke lunch, diner, buffet of borrel. Voor meer informatie neemt u vrijblijvend contact met ons op.

 
Plaats:
Mogelijk vanaf: 15 personen
Tijdsduur: 1,30 uur
 
Prijs exclusief btw: € 15,00 p.p. excl BTW (Bij 15 tot 60 personen)
Voor meer personen, vraag hier uw informatie aan!
 
Inclusief:

Inclusief
Professionele gids (1 per 25 personen)
Rondleiding door Hoorn gedurende 1,5 uur

 
Uitbreidingsopties: Dit arrangenent heeft geen standaard uitbreidingsmogelijkheden.
 
Terug Vraag informatie aan

Olympus Nederland B.V. zei het volgende over LIMO DROPPING HOORN MET GPS TOCHT!:

Zeer prettig contact gehad zowel in het opzetten van het arrangement als tijdens het torrent time.