Eenhoorn Evenementen
Bel ons: 0229 - 757 080

Volg ons op:

ZESKAMP HAARLEM!King or Queen of the beach! Tijdens deze zeskamp Haarlem gaat u bepalen wie de ware kampioen binnen uw gezelschap is. U doorloopt een parcours van zes verschillende sportieve strand- en landactiviteiten. Maar welk team ontvangt aan het eind van dit programma de titel King of Queen of the beach? Beleef leuke en actieve activiteiten waar u het warme zand gaat zien, voelen en proeven…  

Ontvangst

U en uw gezelschap worden ontvangen aan de rand van Haarlem. Hier starten we met een drankje en maken we ons klaar voor uw zeskamp!

Zeskamp Haarlem! - Sportief uitje Haarlem!

Een sportief programma waarbij we u kennis laten maken met de vele mogelijke activiteiten op het buitenterrein. Met een team van collega’s, familie of vrienden gaat u in mini-competitie de strijd aan op zes verschillende onderdelen. De teams worden hierbij getest op teamspirit, doorzettingsvermogen en samenwerking door middel van actie onderdelen. De teams worden hierbij getest op teamspirit, doorzettingsvermogen en samenwerking door middel van de volgende onderdelen;

- Beachvolleybal
- Ultimate frisbee
- Strandestafette
- Boogschieten
- Beachrun (Skilattenrace)
- Touwtrekken

Tussendoor nemen we even een korte pauze. We eindigen na ongeveer 2,5 uur activiteiten bij de horecalocatie voor de prijsuitreiking. Welk team is de kampioen en wint de felbegeerde Beach Trophy? Geniet in ieder geval van een unieke zeskamp Haarlem! Uiteraard is het mogelijk voor groepen vanaf 20 personen om voorafgaand aan uw activiteit te genieten van een heerlijke lunch of af te sluiten met een uitgebreid driegangen diner, buffet of barbecue!

 
Plaats:Haarlem
Mogelijk vanaf:20 personen
Tijdsduur:3,00 uur
 
Prijs exclusief btw: € 30,00 p.p. excl BTW (Bij 20 tot 30 personen)
€ 28,50 p.p. excl BTW (Bij 31 tot 40 personen)
€ 27,00 p.p. excl BTW (Bij 41 tot 50 personen)
€ 25,50 p.p. excl BTW (Bij 51 tot 60 personen)
Voor meer personen, vraag hier uw informatie aan!
 
Inclusief:

Inclusief
Ontvangst met een drankje
Professionele begeleiding
Spelmaterialen Zeskamp
Pauze met een versnapering
Prijs voor de winnaars

 
Uitbreidingsopties: Dit arrangenent heeft geen standaard uitbreidingsmogelijkheden.
 
Terug Vraag informatie aan

Deerns zei het volgende:

We hebben een top dag gehad. Alles was uitstekend georganiseerd en het weer werkte natuurlijk ook mee aan deze geweldige dag!