Eenhoorn Evenementen
Bel ons: 0229 - 757 080

Volg ons op:

HIGHLAND GAMES HAARLEM!

Welkom bij de meer dan 4000 jaar oude Highland games Haarlem! Vandaag bent u een Schotse krijger en neemt u deel aan deze typische Schotse traditie. Maar eerst kleden we ons om want een echte Schotse krijger heeft een traditionele kilt aan dus, uit die broek (en onderbroek)! Maak u daarna klaar voor de zware strijd met de andere krijgers. Bent u sterk genoeg om het van uw collega‚Äôs, vrienden of familie te winnen?  

Ontvangst

U en uw gezelschap worden ontvangen met een drankje aan de rand van Haarlem. Hier start onze begeleider met de uitleg en het overhandigen van het traditionele Schotse kilt voor alle deelnemers.

Highland Games Haarlem - Schots uitje Haarlem!

Staat iedereen klaar in de Schotse kledij? Goed zo, dan starten we gezamenlijk met een warming-up waarin de Schotse tradities aan bod komen (eventueel mogelijk met een echte doedelzakspeler). Zodra uw spieren goed warm zijn en u in teams bent onderverdeeld gaan we van start met de volgende onderdelen:

- Hit the Nail; Spijker slaan!
- Caber Tossing; Boomstam werpen!
- Shots; oftewel kogelstoten
- Roll the Barrel; een zwaar vat over een moeilijk parcours rollen
- Pauze met glas bier!
- Drag the Trunk; Boomstam slepen
- Throw an Aks; Bijl werpen
- Pull the Rope; Touw Trekken

Maar welke team waren nu de echte ware strijders en hebben het beste gepresteerd bij de verschillende onderdelen? Na het spelprogramma huldigen we de winnaars met prachtige prijzen en eeuwige Schotse roem! Dit prachtige teambuildingsuitje Haarlem is overigens verder uit te breiden met een heerlijke lunch, driegangen diner, barbecue of complete feestavond bij een gezellige horecalocatie. Beleef een uniek programma waarbij u deze Schotse traditie op bijzondere wijze zelf gaat beleven!

Het programma is geschikt voor zowel mannen als vrouwen die van een uitdaging houden. De stoere vrouwen spelen met de mannen mee, maar voor de andere vrouwen hebben we de onderdelen aangepast. Tijdens de prijsuitreiking wordt het winnende team, sterkste man en stoerste vrouw bekend gemaakt.

 
Plaats:
Mogelijk vanaf: 25 personen
Tijdsduur: 3,00 uur
 
Prijs exclusief btw: € 31,50 p.p. excl BTW (Bij 25 tot 30 personen)
€ 29,50 p.p. excl BTW (Bij 31 tot 40 personen)
€ 27,50 p.p. excl BTW (Bij 41 tot 50 personen)
€ 26,00 p.p. excl BTW (Bij 51 tot 60 personen)
Voor meer personen, vraag hier uw informatie aan!
 
Inclusief:

Inclusief
Ontvangst met drankje 1 per persoon
Professionele begeleiding
Spelmaterialen incl. Schotse kilt (in bruikleen)
Prijs voor de winnaars

 
Uitbreidingsopties: Dit arrangenent heeft geen standaard uitbreidingsmogelijkheden.
 
Terug Vraag informatie aan

Brandweer Wormerveer zei het volgende over MAGISCHE DINERSHOW HOORN!:

De magische show was geschikt voor het gevarieerde gezelschap. Speciale wensen geen enkel probleem en begeleiding top. Alles wordt tot in de puntjes verzorgd!