Eenhoorn Evenementen
Bel ons: 0229 - 757 080

Volg ons op:

TUK TUK IPAD RALLY!



Samen zelf rijden in een tuk tuk door mooie landerijen en pittoreske dorpjes in Westfrieland. Dat is deze Tuk Tuk IPad Rally! U start de tour vanuit een dorpje nabij de stad Hoorn. Samen met uw team ontvangt u hier een IPad met plattegrond van Westfriesland. Kies zelf welke opdrachten u gaat spelen en rij met uw team naar de vele verschillende locaties. Speel de opdrachten tijdens deze interactieve game en race met uw tuk tuk door Westfriesland! 

Ontvangst

U en uw gezelschap worden in een dorpje nabij Hoorn ontvangen. Hier neemt onze begeleider het woord voor de centrale uitleg en ontvangt ieder team een eigen IPad. Hierna gaat u zelfstandig vol gas op pad!

Tuk Tuk IPad Rally - Tuk Tuk IPad Uitje Hoorn!

Een fantastische interactieve game per tuk tuk! Dat is deze Tuk Tuk IPad Rally door Westfriesland! In teams van maximaal 4 personen ontvangt u een eigen IPad. De tuks worden gestart en in volle vaart gaat u naar de door u gekozen locatie op de plattegrond van de IPad. Kiest u voor een opdracht dichtbij of juist wat verder weg aangezien voor die opdrachten meer punten worden gegeven? De opdrachten zelf bestaan uit leuke vragen en weetjes over de dorpjes in de omgeving maar ook foto en video opdrachten zijn aanwezig waarbij u de IPad als camera gebruikt. Ieder antwoord of voldane opdracht wordt direct centraal door een begeleider beoordeeld. Zodoende ziet u al tijdens het spel de top 3 positie die er op dat moment is! Een unieke manier van het spelen van deze interactieve game in combinatie met heerlijk genieten van racen in uw eigen tuk tuk met uw team!

Halverwege dit Tuk Tuk IPad uitje Hoorn en Westfriesland maken we een korte stop voor een pauze met een borrel en bittergarnituur bij een gezellige locatie. Zodra de tour is afgelopen volgt de prijsuitreiking en mag het winnende team hun welverdiende prijsje ophalen. Uiteraard is dit Tuk Tuk IPad uitje Hoorn en Westfriesland verder uit te breiden met een heerlijke lunch, diner of barbecue. Tevens is dit programma ook aan te passen naar een Solex IPad Rally of een normale Tuk Tuk Rally Westfriesland. Voor meer informatie neemt u vrijblijvend contact met ons op.

* De Tuk Tuk IPad Rally is maximaal met 28 personen (7 Tuk Tuk’s) te reserveren. Bent u met meer dan 28 personen? Geen probleem! We delen uw groep in twee waarbij de ene groep per tuk tuk gaat en de andere helft per solex. Halverwege tijdens de pauze wisselen we van voertuig! 

Plaats:
Mogelijk vanaf: 12 personen
Tijdsduur: 4,00 uur
 
Prijs exclusief btw: € 77,00 p.p. excl BTW (Bij 12 tot 20 personen)
€ 74,00 p.p. excl BTW (Bij 21 tot 24 personen)
Voor meer personen, vraag hier uw informatie aan!
 
Inclusief:

Inclusief
Professionele begeleiding
Spelmaterialen Tuk Tuk IPad Rally Westfriesland
IPad huur (1 per Tuk)
Tuk Tuk huur (Max. 4 personen per Tuk)
Consumptie met bittergarnituur tijdens pauze!
Prijs voor de winnaars!

 
Uitbreidingsopties: Dit arrangenent heeft geen standaard uitbreidingsmogelijkheden.
 
Terug Vraag informatie aan

Olympus Nederland B.V. zei het volgende over LIMO DROPPING HOORN MET GPS TOCHT!:

Zeer prettig contact gehad zowel in het opzetten van het arrangement als tijdens het torrent time.