Eenhoorn Evenementen
Bel ons: 0229 - 757 080

Volg ons op:

RONDLEIDING & BIERPROEVERIJ HAARLEM!Tijdens deze bierproeverij Haarlem met rondleiding komt u erachter dat er naast de vertrouwde biermerken, nog vele honderden andere bieren bestaan. Onder begeleiding van een echte kenner op het gebied van bier lopen we het hele bierbrouwproces door. Een mooie ontdekkingstocht waarbij we uiteraard ook diverse bieren uitvoerig gaan testen!  

Ontvangst

U en uw gezelschap worden ontvangen bij de bier brouwerij Haarlem. Neem plaats en geniet van een gezellige middag in het teken van bier!

Bier proeven Haarlem! - Workshop Bierproeverij met rondleiding Haarlem!

Beleef een uniek dagje die geheel in het teken staat van bieren! Tijdens een korte presentatie over de historie van de brouwerij en een rondleiding door de brouwerij komt u alles te weten over het bierproces. Hoe maakt men bier? En wat voor soorten bier zijn er allemaal? Met een echte kennis gaat u door het gehele proces heen. Na afloop eindingen we bij het proeflokaal voor diverse proefglazen bier. Het betreft een geleide proeverij door een kenner op het gebied van bier. Dit houdt in dat er bij ieder proefglas bier, kort informatie gegeven zal worden over ingrediënten, het brouwproces en afkomst. In totaal schenken we drie proefglazen bier opbouwend qua sterkte. U proeft en ervaart zelf het verschil tussen de bieren waarbij ingrediënten en hoeveelheden duidelijk verschil maken in smaak. De basisingrediënten van bier als graan, hop en gist komen in vaste vorm voorbij waarbij u de mogelijkheid krijgt om deze onderdelen in potten even te bekijken en te ruiken.

Geniet in twee uur van een gezellige bierproeverij Haarlem met rondleiding door de brouwerij waarbij u een duik neemt in de voor vele onbekende wereld van bier. Deze workshop is verder uit te breiden met bijpassende hapjes tijdens de verschillende proefbieren. Uiteraard is deze bierproeverij Haarlem ook verder uit te breiden met een driegangen diner, buffet of barbecue. Voor meer informatie neemt u vrijblijvend contact met ons op.

 
Plaats:
Mogelijk vanaf: 10 personen
Tijdsduur: 2,00 uur
 
Prijs exclusief btw: € 34,50 p.p. excl BTW (Bij 10 tot 60 personen)
Voor meer personen, vraag hier uw informatie aan!
 
Inclusief:

Inclusief
Ontvangstdrankje 1 per persoon
Presentatie over de historie
Vervoer naar het Proeflokaal (+/- 5 minuten)
Rondleiding door de brouwerij
Bierproeverij met 3 proefglazen bier
Afsluitend biertje naar keuze en presentje

 
Uitbreidingsopties: Dit arrangenent heeft geen standaard uitbreidingsmogelijkheden.
 
Terug Vraag informatie aan

Brandweer Wormerveer zei het volgende over MAGISCHE DINERSHOW HOORN!:

De magische show was geschikt voor het gevarieerde gezelschap. Speciale wensen geen enkel probleem en begeleiding top. Alles wordt tot in de puntjes verzorgd!