Eenhoorn Evenementen
Bel ons: 0229 - 757 080

Volg ons op:

STADSWANDELING HAARLEM MET GIDS!Kom tijdens deze rondleiding Haarlem alles te weten over deze prachtige stad! Samen met onze gids bezoekt u het oude centrum en vele andere bezienswaardigheden die u tijdens een bezoek aan Haarlem gezien moet hebben. Onderweg vertelt onze gids u uiteenlopende verhalen over Haarlem van toen en nu!  

Ontvangst

Onze gids ontvangt uw gezelschap in het centrum op de afgesproken locatie. Na een korte introductie over de stad neemt onze gids u mee en en start deze rondleiding door Haarlem.

Stadswandeling Haarlem met Gids! - Rondleiding Haarlem!

Welkom in de hoofdstad van de provincie Noord-Holland, de stad Haarlem! De stad ligt aan de rivier het Spaarne en in de regio Kennemerland. Haarlem behoort tot de middelgrote steden in de Randstad. Een prachtige stad met rijke historie en een bruisend heden. Samen met onze gids maakt u een unieke rondleiding door het centrum en omstreken. Onderweg komen we vele bijzondere bezienswaardigheden tegen. Uiteraard komt u vandaag alles te weten en beantwoord onze gids al uw vragen!

De stad Haarlem heeft heel veel te bieden! Wij zijn al enthousiast en hopen dit tijdens uw rondleiding op u over te kunnen brengen. Uiteraard is deze stadswandeling door Haarlem verder uit te breiden met een rondleiding op een step of fiets, en kunnen we de stadswandeling uitbreiden met een rondvaart per sloep. Ook is het mogelijk om vooraf of achteraf te genieten van een heerlijke lunch, diner, buffet of barbecue. Voor meer informatie neemt u vrijblijvend contact met ons op.

 
Plaats:
Mogelijk vanaf: 12 personen
Tijdsduur: 2,00 uur
 
Prijs exclusief btw: € 14,50 p.p. excl BTW (Bij 12 tot 20 personen)
€ 13,50 p.p. excl BTW (Bij 21 tot 30 personen)
€ 12,50 p.p. excl BTW (Bij 31 tot 40 personen)
€ 11,50 p.p. excl BTW (Bij 41 tot 50 personen)
€ 10,50 p.p. excl BTW (Bij 51 tot 60 personen)
Voor meer personen, vraag hier uw informatie aan!
 
Inclusief:

Inclusief
Professionele Gids (1 per 25 personen)
Rondleiding door Haarlem (Max. 2 uur)

 
Uitbreidingsopties: Dit arrangenent heeft geen standaard uitbreidingsmogelijkheden.
 
Terug Vraag informatie aan

Brandweer Wormerveer zei het volgende over MAGISCHE DINERSHOW HOORN!:

De magische show was geschikt voor het gevarieerde gezelschap. Speciale wensen geen enkel probleem en begeleiding top. Alles wordt tot in de puntjes verzorgd!