Eenhoorn Evenementen
Bel ons: 0229 - 757 080

Volg ons op:

RONDVAART HAARLEM MET SLOEP!

Stap aan boord van deze mooie sloep en maak samen met onze schipper een prachtige rondvaart door het oude centrum en de historische haven van de stad Haarlem. Geniet samen met uw collega’s, familie of vrienden van een ontspannen ochtend, middag of avond op het water tijdens deze prachtige rondvaart Haarlem!  

Ontvangst

Onze schipper ontvangt u op de opstaplocatie in het centrum van Haarlem. Stap aan boord en neem plaats op de kussens van de banken. Nadat de boot gevuld is gaan de trossen los en starten we deze mooie rondvaart!

Varen Haarlem met sloep! - Rondvaart Haarlem!

Vaar mee tijdens deze unieke rondvaart door het prachtige centrum en langs alle historische plekken van Haarlem. Terwijl u ontspannen van het zonnetje geniet vertelt onze schipper u over de vele bezienswaardigheden onderweg en de huidige ontwikkelingen in de stad. Tijdens de rondvaart komen de verschillende wijken in Haarlem voorbij. Dit betreft een privé tocht. Er passen max. 36 personen aan boord, verdeeld over verschillende sloepen. Reserveer uw rondvaart Haarlem en geniet van een prachtige vaartocht met uw gezelschap!


 

Plaats:
Mogelijk vanaf: 25 personen
Tijdsduur: 2,00 uur
 
Prijs exclusief btw: € 33,50 p.p. excl BTW (Bij 25 tot 36 personen)
Voor meer personen, vraag hier uw informatie aan!
 
Inclusief:

Inclusief
Professionele schipper
Rondvaart gedurende 120 minuten door Haarlem
Open sloep

 
Uitbreidingsopties: Dit arrangenent heeft geen standaard uitbreidingsmogelijkheden.
 
Terug Vraag informatie aan

Westfries Gasthuis zei het volgende over EEN BAANTJER MYSTERIE HOORN!:

Het was helemaal TOP! Alles goed geregeld. Gemaakte afspraken werden nagekomen. Er werd moeite gedaan om aan onze wensen te kunnen voldoen!