Eenhoorn Evenementen
Bel ons: 0229 - 757 080

Volg ons op:

BURLESQUE WORKSHOP HOORN MOULIN ROUGE!Een spannende sensuele Burlesque workshop ervaren? Doe dan deze Moulin Rouge workshop Hoorn samen met jullie groep waarin de kunst der verleiding, humor en een stukje zelfspot centraal staan! 

Ontvangst

Jullie worden ontvangen op een gezellige locatie in Hoorn waar onze dansinstructrice klaar staat en we beginnen met een welkomstdrankje. Ondertussen neemt onze instructrice het woord en geeft zij een korte uitleg over Burlesque in het algemeen en wat we gaan doen deze middag!

Moulin Rouge Workshop Hoorn!

Iedereen kent de benaming wel, maar wat is Burlesque nu eigenlijk precies? Burlesque komt van ‘Burla’ wat grap, humor of zelfspot betekent. Neem jezelf vooral niet te serieus is de strekking! Vier het vrouw zijn in al haar facetten. En dat gaan we dus doen vandaag! Leer sensueel te dansen en teasen met de nodige zelfspot maar het wel waardig blijft om er te staan als vrouw. Onderdelen komen voorbij van bijvoorbeeld films als Burlesque of artiesten met videoclips als Cher en Christina Aguilera met ‘Express’ en ‘Show me how you Burlesque’. Uiteraard zijn er leuke attributen en outfits aanwezig om deze Moulin Rouge workshop Hoorn kracht bij te zetten. Na 1,5 uur is het tijd om te kijken of het leren van de verschillende danstechnieken ook zijn uitwerking hebben gehad, en voert iedereen een korte show op om de kunst der verleiding op bijzondere wijze te presenteren.

Na afloop van deze Moulin Rouge workshop Hoorn ontvangt iedereen een certificaat als aandenken, en hebben we (in geval van een aankomende bruid) een klein presentje voor de bride to be. Uiteraard is het mogelijk om zelf het eindresultaat te filmen en wellicht in geval van bijvoorbeeld een trouwerij te tonen op de bruiloft zelf. Dit kan op verzoek ook door een professionele cameraman gebeuren. Voor deze workshop raden we je aan om een comfortabel jurkje of legging mee te nemen en je sneakers aan te trekken. Voor meer informatie of eventuele uitbreidingsopties neemt u vrijblijvend contact met ons op.

 
Plaats:
Mogelijk vanaf: 15 personen
Tijdsduur: 1,30 uur
 
Prijs exclusief btw: € 36,50 p.p. excl BTW (Bij 15 tot 20 personen)
Voor meer personen, vraag hier uw informatie aan!
 
Inclusief:

Inclusief
Welkomstdrankje
Professionele dansinstructeur/instructrice
Burlesque workshop Hoorn 1,5 uur
Benodigde materialen/attributen/Outfits
Locatiehuur
Certificaat voor alle deelnemers en presentje voor de Bride to Be!

 
Uitbreidingsopties: Dit arrangenent heeft geen standaard uitbreidingsmogelijkheden.
 
Terug Vraag informatie aan

Westfries Gasthuis zei het volgende over EEN BAANTJER MYSTERIE HOORN!:

Het was helemaal TOP! Alles goed geregeld. Gemaakte afspraken werden nagekomen. Er werd moeite gedaan om aan onze wensen te kunnen voldoen!