Eenhoorn Evenementen
Bel ons: 0229 - 757 080

Volg ons op:

BACK TO THE CARIBBEAN!Een Caribische feestavond Enkhuizen onder de palmbomen! Bijzondere live optredens, ontspannen in de retro lounge, dansen op de verlichte dansvloer of tot rust komen in uw eigen hangmat. Een feestavond vol warmte en tropische verrassingen staan op u te wachten. Eén ding is zeker; Dit wordt ‘A Hot Summer Night!’  

Ontvangst

U en uw gezelschap worden ontvangen op locatie met een heerlijke cocktail. Een goed begin van deze tropische avond in Enkhuizen ! Baan een weg tussen de palmbomen door waarna u de kleurrijke discolichten ziet. Hier moet u zijn! Neem plaats op de verlichte dansvloer en dans op de Caribische klanken!

Back To The Caribbean - Caribische Feestavond Enkhuizen !

Als de discobollen op volle toeren draaien, oude bekende zomerse dansplaten klinken, komen de voetjes al snel van de vloer. Zeker wanneer de diva of disco langs komt. Een top artiest met prachtige stem start deze Caribische feestavond Enkhuizen met de rustige hits om op te warmen. Even ontspannen? Dat kan ook! Neem plaats op de retro lounge of zak even weg in een hangmat onder de palmbomen. Relax en ontspan! Maar niet voor lang want onze Disco Diva staat opnieuw klaar voor haar tweede opzwepende disco-set! Hierna neemt DJ Sven het stokje over en zijn ook verzoekjes van harte welkom! U danst deze avond op de verlichte dansvloer, en geniet met volle teugen tot diep in de tropennacht. Beleef een fantastisch Caribisch feest met gevoel voor sfeer en detail!

Tijdens deze Caribische feestavond Enkhuizen zorgen wij dat de locatie de juiste uitstraling heeft. Deze feestavond is mogelijk bij een gezellige horecalocatie, maar kan ook bij u intern binnen uw eigen bedrijf. Tevens is het mogelijk deze feestavond verder uit te breiden met een drankarrangement of buffet. Na uw aanvraag zorgen wij voor een voorstel met daarin onder andere het programma en eventuele uitbreidingsopties waaronder locatie mogelijkheden en bijvoorbeeld een buffet menu. Ook is het mogelijk de avond uit te breiden met een cocktailbar, cocktailworkshop, promo dames in tropische outfit en nog veel meer entertainment. Deze Caribische feestavond Enkhuizen is ook (op aanvraag) mogelijk in de rest van Nederland.

 
Plaats:Enkhuizen
Mogelijk vanaf:50 personen
Tijdsduur:4,00 uur
 
Prijs exclusief btw: € 49,50 p.p. excl BTW (Bij 50 tot 60 personen)
€ 47,50 p.p. excl BTW (Bij 61 tot 70 personen)
€ 45,50 p.p. excl BTW (Bij 71 tot 80 personen)
€ 45,00 p.p. excl BTW (Bij 81 tot 90 personen)
€ 42,50 p.p. excl BTW (Bij 91 tot 100 personen)
Voor meer personen, vraag hier uw informatie aan!
 
Inclusief:

Inclusief
Welkomstcocktail
Zangeres 2 sets á 30 min.
70's Verlichte dansvloer
DJ Drive Inn Show met licht & Geluid
Aankleding van locatie in tropische sferen

Exclusief
Locatiehuur (Afhankelijk van locatie maar vervalt bij afname van drankarrangement)

Uitbreidings opties
Drankarrangement (bier, wijn, fris)
Buffet of Barbecue
Cocktailbar

 
Uitbreidingsopties: Dit arrangenent heeft geen standaard uitbreidingsmogelijkheden.
 
Terug Vraag informatie aan

Olympus Nederland B.V. zei het volgende over LIMO DROPPING HOORN MET GPS TOCHT!:

Zeer prettig contact gehad zowel in het opzetten van het arrangement als tijdens het torrent time.