Eenhoorn Evenementen
Bel ons: 0229 - 757 080

Volg ons op:

RIB VAREN DEN-HELDER!

Scheer met een hoge snelheid per RIB over het water van Den-Helder! U stapt aan boord van deze hogesnelheidsboot voor een highspeed waterrit! De schipper start rustig, maar wanneer u eenmaal op open water bent, gaat het gas helemaal open. Een ware belevenis voor jong en oud die u niet snel zal vergeten! Neem plaats op het RIB en scheer over het water. Durft u het aan?  

Ontvangst

U en uw gezelschap worden ontvangen door onze schipper in Den-Helder. Hier volgt een korte instructie waarna u plaats neemt aan boord van het RIB. Zodra iedereen er klaar voor is gaan de trossen los en varen we langzaam de haven uit.

RIB Varen Den-Helder – RIB Huren Den-Helder!

RIB varen moet je ervaren! De adrenaline stroomt door het lichaam tijdens deze hogesnelheidsvaart en het water spat alle kanten op. Een ervaring die u zeker bij zal blijven! Vanuit Den-Helder varen we eerst rustig langs de kustlijn. Zodra u er klaar voor bent en we op open water zijn gaan de motoren open en scheert u vol gas over het water. Na een spectaculaire vaartocht van een uur komen we terug in de haven waar we aan meren en u van boord gaat. Bent u blij dat u weer op vaste wal staat of zit de adrenaline zo hoog en kunt u er geen genoeg van krijgen!

Onderstaande aangegeven prijs is gebaseerd op 1 uur RIB varen met maximaal 8 personen. Indien u met een grotere groep bent is het mogelijk om meer RIB’s te huren, of kortere shifts van bijvoorbeeld 30 minuten te maken waarbij er iedere shift andere personen vanuit uw gezelschap mee gaan. Uiteraard is RIB varen verder uit te breiden met een ander programma of activiteit. Tevens kunt u dit arrangement uitbreiden met een heerlijke lunch, diner of gezellige barbecue aan het water. Voor meer informatie over het RIB huren Den-Helder en eventuele optionele mogelijkheden, neemt u vrijblijvend contact met ons op.

Huur prijzen:
- 1 RIB € 750,00 excl. BTW per uur
- 2 RIB's € 1500,00 excl. BTW per uur
- 3 RIB's € 2250,00 excl. BTW per uur
- 4 RIB's € 3000,00 excl. BTW per uur
- 5 RIB's € 3750,00 excl. BTW per uur  
 
Plaats:
Mogelijk vanaf: personen
Tijdsduur: 1,00 uur
 
Prijs exclusief btw: Voor meer personen, vraag hier uw informatie aan!
 
Inclusief:

Inclusief
RIB Huur 1 uur

Exclusief
Professionele schipper (Verplicht en kosten afhankelijk van tijdsduur)
Brandstof (op nacalculatie)
Lifejackets 1 per deelnemer (in bruikleen)
Transport

Verplicht
Deelnemers dienen in bezit te zijn van minimaal zwemdiploma A
Deelnemers dienen minimaal 6 jaar oud te zijn
RIB Varen is op eigen risico

 
Uitbreidingsopties: Dit arrangenent heeft geen standaard uitbreidingsmogelijkheden.
 
Terug Vraag informatie aan

Deerns zei het volgende:

We hebben een top dag gehad. Alles was uitstekend georganiseerd en het weer werkte natuurlijk ook mee aan deze geweldige dag!