Eenhoorn Evenementen
Bel ons: 0229 - 757 080

Volg ons op:

DE ZOMER PUBQUIZ ALKMAAR MET DINER!Bent u het zonnetje in huis, of binnen uw bedrijf? Laat uw kennis dan naar voren komen tijdens deze interactieve zomerse quiz op het grote scherm! Tijdens deze gezellige quiz in Alkmaar speelt u diverse rondes met vragen en vol met tropische muziek en geluidsfragmenten, waarbij de zomer uiteraard centraal staat! Tussen de rondes door serveert de horecalocatie een heerlijk diner! 

Ontvangst

U en uw gezelschap worden ontvangen bij een gezellige horecalocatie in Alkmaar. We starten met het voorgerecht en het uitdelen van de stemkastjes. Maak u klaar voor een zomerse strijd tegen de andere teams!

Zomer Pubquiz Alkmaar met Diner!

Speciaal voor de mooie zomer hebben wij de Zomer Pubquiz Alkmaar ontwikkeld! Nadat alle deelnemers plaats hebben genomen, worden de teams geformeerd. We starten met ronde 1 de Algemene Zomerse Vragenronde. Wat weet uw team over de zomer? Door naar ronde 2 met Wat hoor ik? Zomerse geluidsfragmenten komen voorbij en u gaat raden wat u hoort. Ronde 3 is vol muziek met Raad de Plaat. Welke tropische hits komen voorbij? In ronde 4 gaan we uw sportkennis testen met zomerse fragmenten. De Olympische Zomerspelen, WK voetbal en andere zomerse sporten komen voorbij. In ronde 5 bepaalt uw team zelf hoeveel punten u gaat inzetten op een categorie. En dan maar afwachten of u het antwoord op de vraag na het videofragment gaat weten. Ronde 6 is voor de snelle drukkers want we spelen Feel the Beat. Ronde 7 bestaan uit bekende Nederlandse zonnetjes en ronde 8 is de grande finale!

Deze Pubquiz Alkmaar is zichtbaar op een centraal scherm waarbij ieder team beschikt over een eigen stemkastje. Antwoorden komen direct binnen in het systeem en tussen de rondes door doen we even een korte tussenstand om de spanning te verhogen. Tussen de rondes door serveert de locatie ondertussen een heerlijk driegangen diner bestaande uit een voor-, hoofd- en nagerecht. Uiteraard worden er op uw verzoek drankjes aan tafel gebracht. Bent u op zoek naar een leuke zomerse activiteit met het bedrijf, collega’s, familie of vrienden? Dan is deze Pubquiz met diner Alkmaar zeker een gezellige en goed betaalbare optie, waarbij u de zomer pas echt goed leert kennen! Voor meer informatie neemt u geheel vrijblijvend contact met ons op.

 
Plaats:
Mogelijk vanaf: 12 personen
Tijdsduur: 4,00 uur
 
Prijs exclusief btw: € 64,50 p.p. excl BTW (Bij 12 tot 20 personen)
€ 63,00 p.p. excl BTW (Bij 21 tot 30 personen)
€ 61,50 p.p. excl BTW (Bij 31 tot 40 personen)
€ 60,50 p.p. excl BTW (Bij 41 tot 50 personen)
€ 59,50 p.p. excl BTW (Bij 51 tot 60 personen)
Voor meer personen, vraag hier uw informatie aan!
 
Inclusief:

Inclusief
Professionele begeleiding (Quizmaster)
Spelmaterialen Zomer Pubquiz
Quiz geprojecteerd op groot scherm met stemkastjes
Prijs voor de winnaars
Driegangen Diner

Uitbreidings opties
Meerdere gangen diner
Drankarrangement (bier, wijn, fris)

 
Uitbreidingsopties: Dit arrangenent heeft geen standaard uitbreidingsmogelijkheden.
 
Terug Vraag informatie aan

Graham & Brown zei het volgende over DE WINTER PUBQUIZ HOORN MET DINER!:

Het arrangement was zeer leuk en spontaan. Collega's hebben zich meer dan vermaakt. Voor herhaling vatbaar en complimenten aan de organisatie."