Eenhoorn Evenementen
Bel ons: 0229 - 757 080

Volg ons op:

PIEMELS VERSIEREN & GROTE PIEMEL QUIZ HOORN!

Opzoek naar een creatieve, erotische en vooral humoristisch vrijgezellenuitje met vriendinnen? Dan is deze workshop Piemels versieren jullie activiteit! Bij binnenkomst staan de gipsen fallussen klaar op tafel. Na een uur creatief schilderen en knutselen zetten we de gipsen creaties aan de kant en start ‘de Grote Piemel Quiz!’ Want wie van de dames (of heren) heeft hier eigenlijk de meeste kennis van?  

Ontvangst

Op een gezellige locatie in het centrum van Hoorn worden jullie ontvangen door onze begeleider. Onder hard gelach neemt iedereen plaats aan tafel vol gipsen piemels waarbij we starten met een glaasje bubbels (voor de schrik…)!

Workshop Piemels Versieren Hoorn!

Schildert u hem groen, krijt hij glittertjes of blijven de getekende oogjes op de kop u stiekem aan kijken? Een uur lang kunt u uw eigen creatieve invulling kwijt op de gipsen piemel die voor u op tafel staat. Met verf, lijm, glitters en anders versiersels komen de meest bijzondere creaties tevoorschijn. Een uur lang is het samen lachen, gieren en brullen om voornamelijk elkaar. Zodra de zestig minuten om zijn neemt onze begeleider alle creaties onder de loep. Wie is de creatiefste deelnemer geweest en heeft de gipsen piemel het beste versierd!

Maar dat is niet alles! Want terwijl de versierde fallussen staan te drogen op de verwarming spelen we met de hele groep ‘de Grote Piemel Quiz!’ Spannende vragen over het mannelijk geslachtsdeel komen voorbij en u geeft in teams antwoord. Maar welke dames (of heren) hebben hier de meeste kennis over? In maar liefst een half uur tijd komen we daar samen achter! En uiteraard hebben we voor het winnende team nog een leuk prijsje! Deze unieke workshop Piemels versieren Hoorn is uiteraard verder uit te breiden met andere activiteiten, lunch of aansluitend diner. Voor meer informatie neemt u vrijblijvend contact met ons op.

 
Plaats:
Mogelijk vanaf: 12 personen
Tijdsduur: 2,00 uur
 
Prijs exclusief btw: € 37,50 p.p. excl BTW (Bij 12 tot 15 personen)
€ 36,00 p.p. excl BTW (Bij 16 tot 20 personen)
€ 34,50 p.p. excl BTW (Bij 21 tot 30 personen)
Voor meer personen, vraag hier uw informatie aan!
 
Inclusief: Inclusief
Ontvangst met glaasje bubbels
Professionele begeleiding
Gipsen piemel 1 p.p. (na afloop eigen exemplaar mee naar huis)
Versiersels (verf, glitters en andere versiersels)
De Grote Piemel Quiz
Prijsjes voor de winnaars

Uitbreidingsopties
Driegangen diner of buffet

 
Uitbreidingsopties: Dit arrangenent heeft geen standaard uitbreidingsmogelijkheden.
 
Terug Vraag informatie aan

Olympus Nederland B.V. zei het volgende over LIMO DROPPING HOORN MET GPS TOCHT!:

Zeer prettig contact gehad zowel in het opzetten van het arrangement als tijdens het torrent time.