Eenhoorn Evenementen
Bel ons: 0229 - 757 080

Volg ons op:

ESCAPE GAME THUIS EDITIE!Uw eigen escape room thuis? Dat kan nu! Wij bieden een super leuke en spannende escape game voor u en uw gezin gewoon bij u thuis. U ontvangt van ons een grote koffer (inclusief verschillende kluizen hierin) vol escape achtige opdrachten. Het doel; Maak de hack onschadelijk voordat de tijd van anderhalf uur voorbij is. Weet u dit binnen de gestelde tijd voor elkaar te krijgen?  

Een spannende en zenuwslopende game! Dat is deze escape game thuis editie voor de regio Amsterdam. Voor u een grote koffer met cijferslot. Start het online filmpje waarbij u uitleg krijgt over het te bereiken doel waarna de tijd begint te lopen. Open het slot waarna de koffer open gaat en u in de koffer verschillende kluizen, documenten en andere benodigdheden gaat vinden om (hopelijk) stapje voor stapje verder te komen. Een zaklamp, touw van verschillende lengtes, een mini-kluisje, een pak kaarten en vele andere attributen. Vanaf nu is het echt puzzelen geblazen en probeert u alles om de verschillende codes te ontrafelen. Out of the box denken is zeker van toepassing! Loop u vast? Dan ontvangt u een aanwijzing maar volgt er ook een straf. Ondertussen ziet u de centrale klok aflopen. Begint u de tijdsdruk te voelen of heeft u stalen zenuwen?!

Wij bezorgen op de dag zelf de koffer tussen 13.00 en 15.00 uur bij u thuis. Gezien de huidige situatie in Nederland plaatsen wij de koffer inclusief spelmateriaal voor uw voordeur, bellen aan en houden minimaal 1,5 meter afstand. De volgende dag komen wij de koffer en spelmateriaal halen tussen 09.00 en 11.00 uur. Het spel zelf is door de beschrijving zelfvoorzienend en super leuk om te spelen met het gezin of familieleden. Voor kinderen is het spannend maar begeleiding van ouders is wel noodzakelijk. Beleef samen een actieve middag of avond (maximaal 2 uur vermaak) vol raadsels, spannende opdrachten en het leggen van de juiste linken tijdens deze Escape Game thuis editie. Al een voorproefje? Bekijk het hier!

 

Plaats:
Mogelijk vanaf: 2 personen
Tijdsduur: 2,00 uur
 
Prijs exclusief btw: Voor meer personen, vraag hier uw informatie aan!
 
Inclusief:

Prijs & Inclusief
Escape Game koffer vol spannende opdrachten voor een vaste prijs van € 80,00 incl. BTW en leuk om te spelen van 2 tot 6 personen per koffer
Materialen bij u thuis afgeleverd en weer opgehaald (bezorg/ophaal kosten á € 15,00 incl. BTW bovenop aangegeven prijs)

(Komt u de koffer zelf ophalen en retour brengen bij onze vestiging in Hoorn, vervallen uiteraard de bezorgkosten)

Door u zelf te regelen
Eigen laptop, IPad of Smartphone (waarop het filmpje afspeelt met instructie, klok en website waarop men de code kan invullen)

 
Uitbreidingsopties: Dit arrangenent heeft geen standaard uitbreidingsmogelijkheden.
 
Terug Vraag informatie aan

Deerns zei het volgende:

We hebben een top dag gehad. Alles was uitstekend georganiseerd en het weer werkte natuurlijk ook mee aan deze geweldige dag!