Eenhoorn Evenementen
Bel ons: 0229 - 757 080

Volg ons op:

E-SCOOTER HUREN IN VOLENDAM!Wil je de omgeving van Volendam op een originele manier verkennen? Pak dan deze stoere E-Chopper en maak een prachtige tour! Rij zelfstandig langs de hotspots van Volendam, richting de unieke haven van Monnickendam of door de waterrijke omgeving naar Marken! Deze scooters zijn volledig elektrisch en gaan maximaal 25 km per uur. Geniet van de vrijheid door mooie dorpjes en natuur op dit stoere vervoersmiddel vanuit Volendam! 

Ontvangst

We starten op de welbekende Dijk in het centrum van Volendam. Hier staan de E-Scooters voor u klaar en maakt u een test rondje waarna u vol gas op pad gaat!

E-Scooter Rijden vanuit Volendam!

Na een korte uitleg over de werking van de E-Scooter start uw tour. U bepaalt zelf waar u naar toe gaat. Maak een rondje door omgeving Waterland, duik het centrum van Volendam in of bezoek zelf een eigen bestemming. U huurt deze E-Scooter voor minimaal 3 uur (maximaal 45 km te rijden met de accu) en heeft dus zelf de keuze wat u in deze 3 uur gaat bezoeken. Tevens is het mogelijk om de e-scooter voor 4 uur te huren of zelfs voor maximaal 8 uur.

Standaard hebben wij voor u een mogelijke route die leuk is om te rijden maar de keuze om dit te doen is vrij. Voor het besturen van een E-Scooter is een geldig scooter, auto of motorrijbewijs nodig. Verder zijn de scooters voor maximaal 1 persoon goedgekeurd. Met twee personen op de scooter is helaas niet toegestaan en bent u dus ook niet verzekerd.

Een E-Scooter huren in Volendam met jouw groep? Doe uw aanvraag via het aanvraagformulier. Indien u een andere voorkeur heeft om op een bepaalde locatie te starten en/of te eindigen kunt u dat tevens gelijk aangeven. Hou daarbij rekening met een ruime laad- & los plaats. Uiteraard is het huren van E-Scooters Volendam verder uit te breiden met een activiteit, lunch of diner. Voor vragen neemt u contact met ons op.

 
Plaats:
Mogelijk vanaf: 10 personen
Tijdsduur: 3,00 uur
 
Prijs exclusief btw: Voor meer personen, vraag hier uw informatie aan!
 
Inclusief:

Prijs huur E-Scooter Volendam voor 3 uur € 39,50 p.p. excl. BTW
Prijs huur E-Scooter Volendam voor 4 uur € 44,50 p.p. excl. BTW
Prijs huur E-Scooter Volendam voor 8 uur € 49,50 p.p. excl. BTW

 
Uitbreidingsopties: Dit arrangenent heeft geen standaard uitbreidingsmogelijkheden.
 
Terug Vraag informatie aan

Graham & Brown zei het volgende over DE WINTER PUBQUIZ HOORN MET DINER!:

Het arrangement was zeer leuk en spontaan. Collega's hebben zich meer dan vermaakt. Voor herhaling vatbaar en complimenten aan de organisatie."