Eenhoorn Evenementen
Bel ons: 0229 - 757 080

Volg ons op:

CRAZY WINTER QUIZ HOORN!Welkom bij de Crazy Winter Quiz! Een te gekke quiz waar vanavond alles KAN en MAG! Wie heeft de meeste kennis? Wie herkent de Winterse muziek uit de speakers bij de swingbingo? En welk team kiest de juiste koffer tijdens de finale? Dat kan allemaal in deze quiz waar niets gek genoeg is. Beleef het tijdens de acht speelrondes in uw eigen Crazy Winter Quiz!  

Ontvangst

De teams nemen plaats aan tafel, de captains staan op scherp en onze quizmaster stelt zich voor. Tijd voor een avond vol plezier en winterse fun! Welkom bij de Crazy Winter Quiz!

Crazy Winter Quiz!

We starten de quiz met ronde één, de ‘Winterse vragenronde’! Door middel van de stemkastjes wordt het antwoord doorgegeven op het grote scherm. De sfeer zit er gelijk goed in dus op naar ronde twee ‘Ik hoor wat jij niet hoort’. Eén persoon van ieder team krijgt een koptelefoon op en beeld het nummer uit. Kunt u raden welk nummer dit is? We gaan door naar ronde drie ‘Raad de Plaat’! Herkent u de artiest en het nummer? Een Winterse ronde met warme en gezellige muziek! Na ronde drie is het tijd voor het laatste onderdeel voor de pauze en sluiten we af met de welbekende ‘Home video’s’. Op het scherm verschijnt een winterse funny home video, maar hoe loopt dit af?

Na de pauze gaan we verder met de volgende ronde met de ‘Winter Swingo bingo’! Per team ontvangt u een bingo kaart. Maar hierop staan geen getallen, maar afbeeldingen van bekende artiesten. Bingo kaart vol? Dan is het geen BINGO maar SWINGO! En een foute kaart betekent natuurlijk… Op naar ronde zeven ‘Winterbeat’ waarbij stil zitten absoluut geen optie is. Maar dat is niet erg want we gaan deze ronde swingend door tot opeens de muziek stopt! Hoe ging het nummer ook alweer verder? Alweer zeven rondes gespeeld dus tijd voor de ‘Grande Finale’! Zit u het dichtst bij het juiste antwoord, dan mag u een koffer kiezen! Maar wat zit daarin? Na acht rondes gespeeld te hebben maken we de eindstand op. De quizmaster geeft het verlossende antwoord; Welk team krijgt de titel “Winnaar Crazy Winter Quiz”? Beleef een interactieve avond vol entertainment, gezelligheid en buikpijn van het lachen tijdens deze Winter Quiz in Hoorn!

 
Plaats:Hoorn
Mogelijk vanaf:10 personen
Tijdsduur:2,30 uur
 
Prijs exclusief btw: € 31,50 p.p. excl BTW (Bij 10 tot 20 personen)
€ 29,50 p.p. excl BTW (Bij 21 tot 30 personen)
€ 27,50 p.p. excl BTW (Bij 31 tot 40 personen)
€ 26,00 p.p. excl BTW (Bij 41 tot 50 personen)
€ 24,50 p.p. excl BTW (Bij 51 tot 60 personen)
Voor meer personen, vraag hier uw informatie aan!
 
Inclusief:

Inclusief
Ontvangst met een drankje (bier, wijn, fris)
Professionele begeleiding (Quizmaster)
Spelmaterialen Crazy Winter Quiz
Interactieve Quiz op groot scherm met stemkastjes
Prijs voor de winnaars

 
Uitbreidingsopties: Dit arrangenent heeft geen standaard uitbreidingsmogelijkheden.
 
Terug Vraag informatie aan

Gemeente Heiloo zei het volgende over DE SLEUTELS VAN... FORT KIJKDUIN!:

Eenhoorn Evenementen weet je te verassen met activiteiten die je van te voren niet weet. Gewoon een top activiteit met goed eten en butter project aan het einde.