Eenhoorn Evenementen
Bel ons: 0229 - 757 080

Volg ons op:

UN PETIT THEATRE HAARLEM!



Een avondvullend programma vol zang, theater en magie! Dat is ‘Un Petit Theatre!’ Geheel in stijl geniet u van een driegangen diner op een gezellige locatie waarbij wij u tussen de gangen door verbazen met prachtige sfeervolle acts uit de wereld van het theater!  

Ontvangst

Direct bij de entree start voor u deze dinershow Haarlem want u wordt hier hoffelijk ontvangen door Lakei Jean-Luc! Een ontvangst met klasse, of is deze Lakei toch iets ondeugend? Want voor u het weet tovert hij UW portemonnee uit ZIJN broekzak! Hoe is dat mogelijk?

Un Petit Theatre Haarlem – Dinershow Haarlem!

Om uw gezelschap even los te krijgen start deze dinershow met een stukje humor, theater en zang! Tijdens het eerste gedeelte van de show neemt Tante Sjaan en haar accordeonist André iedereen mee naar de Amsterdamse Jordaan met een aantal mooie levensliederen. Al snel komt u in de juiste sfeer en zingt u samen met uw collega’s, vrienden of familie de pannen van het dak! Na een klein half uur wacht de volgende act voor u centraal op het podium. Duik de wereld in van Magic & Magie! Een prachtige show vol illusie waarbij u met open mond kijkt naar verschillende trucs. En, wellicht wordt u zelf ook wel onderdeel van de show! Dan serveert de locatie een heerlijk voorgerecht en praat u even bij. Na het voorgerecht gaan we verder met een dame van wereld klasse. Meet Madam Juliette! Prachtige franse chansons klinken. Liederen met een zware ondertoon op mooie theatrale wijze gebracht ondersteund door de klassieke accordeon. Door naar onze magische man! Want tijdens dit gedeelte komen er een aantal trucs voorbij waarbij u gaat helpen om te achterhalen hoe deze in zijn werk gaan. Een klein kijkje achter te schermen in de wereld van magie! Ondertussen is het tijd voor het hoofdgerecht. Bon appetit!

Aangekomen bij het laatste gedeelte van de show! Opnieuw komt Madam Juliette ten tonele en neemt u mee op Franse wijze met heerlijke meezingers uit de Franse keuken. Inhaken maar en doen alsof u een uitmuntend Fransoos bent! Dan is het toch echt tijd om afscheid te nemen en met een wervelend applaus eindigt de avond. Maar niet voor u want we missen nog het toetje! De locatie serveert een smaakvol dessert en u tafelt gezellig na!

Uiteraard worden er op uw verzoek drankjes aan tafel gebracht en is dit driegangen diner verder uit te breiden naar een vier- of vijfgangen diner. Ook meerdere acts zijn hierbij mogelijk. Bent u opzoek naar een avond vol theater, humor maar evengoed met klasse, dan is deze Dinershow Haarlem ‘Un petit Theatre!’ echt wat voor u. Een aanrader voor ieder gezelschap!

 
Plaats:
Mogelijk vanaf: 30 personen
Tijdsduur: 4,30 uur
 
Prijs exclusief btw: € 99,50 p.p. excl BTW (Bij 30 tot 30 personen)
€ 94,50 p.p. excl BTW (Bij 31 tot 40 personen)
€ 89,50 p.p. excl BTW (Bij 41 tot 50 personen)
Voor meer personen, vraag hier uw informatie aan!
 
Inclusief:

Inclusief
Magische ontvangstact bij de entree
Deel 1. Nader te bepalen
Deel 2. Magische Act (Centrale show á 30 minuten)
Deel 3. Nader te bepalen
Deel 4. Magische Act (Centrale show á 30 minuten)
Deel 5. Nader te bepalen
Driegangen Diner

Uitbreidings opties
Drankarrangement (bier, wijn, fris)

 
Uitbreidingsopties: Dit arrangenent heeft geen standaard uitbreidingsmogelijkheden.
 
Terug Vraag informatie aan

Westfries Gasthuis zei het volgende over EEN BAANTJER MYSTERIE HOORN!:

Het was helemaal TOP! Alles goed geregeld. Gemaakte afspraken werden nagekomen. Er werd moeite gedaan om aan onze wensen te kunnen voldoen!