Eenhoorn Evenementen
Bel ons: 0229 - 757 080

Volg ons op:

OLIEBOLLEN RONDLEIDING ALKMAAR!Een informatieve tour gecombineerd met een overheerlijke warme lekkernij onderweg? Dat is deze Oliebollen tour door Alkmaar! Kom tijdens deze rondleiding alles te weten over deze prachtige stad. Samen met onze gids bezoekt u het oude centrum, de leuke zijstraatjes en vele andere bezienswaardigheden. Tussendoor maken we een korte stop bij twee lokale kramen waar u geniet van een heerlijke warme oliebol of appelbeignet!  

Ontvangst

Onze gids ontvangt uw gezelschap in het centrum op de afgesproken locatie. Na een korte introductie over de stad neemt onze gids u mee en start de Oliebollen rondleiding door Alkmaar.

Winterse rondleiding Alkmaar! – Oliebollen tour Alkmaar!

Welkom in de stad Alkmaar! Een prachtige stad met rijke historie en een bruisend heden. Samen met onze gids maakt u een rondleiding door het centrum in winterse sferen. We lopen langs vele bezienswaardigheden waar de gids u van alles over kan vertellen. Het oude stadhuis, het centrale plein het Waagplein, diverse standbeelden en vele andere bekende panden komen tijdens de tour voorbij. Onze gids komt met uiteenlopende verhalen over alles wat met Alkmaar te maken heeft. In de prachtig versierde stad vol lichtjes is deze rondleiding puur genieten voor alle deelnemers!

Tussen de rondleiding door maken we twee keer een stop bij de oliebollenkraam. Bij de eerste gaan we voor de oliebol, en bij de tweede voor een heerlijke warme appelbeignet. Uiteraard is deze Oliebollen tour door Alkmaar verder uit te breiden met een rondleiding op een step of fiets. Ook is het mogelijk om vooraf of achteraf te genieten van een heerlijke lunch, diner, borrel of buffet. Voor meer informatie neemt u vrijblijvend contact met ons op.

 
Plaats:Alkmaar
Mogelijk vanaf:10 personen
Tijdsduur:2,00 uur
 
Prijs exclusief btw: € 16,50 p.p. excl BTW (Bij 10 tot 20 personen)
€ 15,50 p.p. excl BTW (Bij 21 tot 30 personen)
€ 14,50 p.p. excl BTW (Bij 31 tot 40 personen)
€ 13,50 p.p. excl BTW (Bij 41 tot 50 personen)
€ 12,50 p.p. excl BTW (Bij 51 tot 60 personen)
Voor meer personen, vraag hier uw informatie aan!
 
Inclusief:

Inclusief
Professionele gids (1 per 25 personen)
Rondleiding door Alkmaar gedurende 2 uur
Twee lekkernijen onderweg waaronder een oliebol en appelbeignet

Uitbreiding opties
Borreluurtje
Lunch of Diner

 
Uitbreidingsopties: Dit arrangenent heeft geen standaard uitbreidingsmogelijkheden.
 
Terug Vraag informatie aan

Westfries Gasthuis zei het volgende over EEN BAANTJER MYSTERIE HOORN!:

Het was helemaal TOP! Alles goed geregeld. Gemaakte afspraken werden nagekomen. Er werd moeite gedaan om aan onze wensen te kunnen voldoen!