Eenhoorn Evenementen
Bel ons: 0229 - 757 080

Volg ons op:

WALKING LUNCH VOLENDAM MET GIDS!Opzoek naar een unieke lunch? Dan is dit Walking Lunch uitje door Volendam echt iets voor u en uw gezelschap! Vandaag bezoekt u maar liefst drie horecalocaties. Bij elk staat er een gerecht voor u klaar! Op uw route naar het volgende restaurant neemt onze gids u mee voor een mooie rondleiding door het oude centrum en vertelt u alles over de stad. Culinair genieten! 

Ontvangst

U en uw gezelschap worden ontvangen in het eerste restaurant. Neem plaats en geniet van een heerlijk soepje dat hier voor u klaar staat.

Walking Lunch uitje Volendam! – Stadswandeling met Lunch Volendam!

Geheel in stijl bieden wij u deze middag een heerlijk driegangen lunch aan. Maar dit is niet zomaar een lunch. Het is een lunch op maar liefst drie verschillende locaties! Een leuke manier om eens lekker te tafelen, waarbij u telkens weer naast iemand anders plaats neemt. Onder het genot van een drankje en een soepje vliegt de tijd voorbij dus, door naar het volgende restaurant! Tijdens deze mooie rondleiding onder begeleiding van een professionele gids komt u alles te weten over de historie van de stad, actuele zaken die in Volendam spelen en bezoekt u verschillende bezienswaardigheden. Na een korte rondwandeling van ongeveer drie kwartier komen we aan bij het volgende restaurant. Neem plaats en geniet hier van een broodje. Na het laatste deel van de rondleiding komen we aan bij het laatste restaurant waar we afsluiten met een borrelhapje.

Een bepaalde dieetwens of allergie? Geen probleem! Ook hier kunnen wij rekening mee houden. Dit lunch uitje Volendam is verder uit te breiden met een dessertje of een ander leuk spelprogramma door Volendam. Dient u een origineel uitje in Volendam te organiseren, en wilt u de stad zowel culinair als informatief beleven? Dan is deze middag rondwandeling Volendam het juiste arrangement!

 
Plaats:
Mogelijk vanaf: 10 personen
Tijdsduur: 3,00 uur
 
Prijs exclusief btw: € 44,50 p.p. excl BTW (Bij 10 tot 20 personen)
€ 42,50 p.p. excl BTW (Bij 21 tot 30 personen)
€ 40,50 p.p. excl BTW (Bij 31 tot 40 personen)
€ 39,00 p.p. excl BTW (Bij 41 tot 50 personen)
€ 37,50 p.p. excl BTW (Bij 51 tot 60 personen)
Voor meer personen, vraag hier uw informatie aan!
 
Inclusief:

Inclusief
Professionele gids gedurende de tour
Rondleiding van 2x 45 minuten tussen de gangen door
Soepje vooraf bij restaurant 1
Broodje bij restaurant 2
Afsluiting met borrelhapje bij restaurant 3

 
Uitbreidingsopties: Dit arrangenent heeft geen standaard uitbreidingsmogelijkheden.
 
Terug Vraag informatie aan

Olympus Nederland B.V. zei het volgende over LIMO DROPPING HOORN MET GPS TOCHT!:

Zeer prettig contact gehad zowel in het opzetten van het arrangement als tijdens het torrent time.