Eenhoorn Evenementen
Bel ons: 0229 - 757 080

Volg ons op:

ESCAPE GAME OUTSIDE THE AREA!Ontsnap samen met uw team uit deze unieke game! Op de plattegrond van de IPad ziet u 4 area’s maar deze zitten op slot. Om deze te openen dient u op tijd te zijn en de juiste sleutelcode in te voeren. Lukt het u tijdens dit spannende uitje in Hoorn om de mini games te spelen binnen de area en deze op te lossen? Dan speelt u de area vrij en kunt u wellicht een poging wagen om te ontsnappen! 

Ontvangst

U en uw gezelschap worden ontvangen bij Strandpaviljoen Oranje Buiten met een drankje. Hierna neemt onze begeleider het woord en start uw programma Outside the Area!

Escape Game; Outside the Area Hoorn! - Actief bedrijfsuitje Hoorn!


Ieder team ontvangt een IPad. Deze gaat uw team vandaag leiden langs de verschillende area’s in de buitenlucht. Aangekomen bij de eerste area vliegen de digitale opdrachten voorbij. Aan uw team de taak om zoveel mogelijk opdrachten te spelen totdat de code vrij komt om het slot van de volgende area te openen. Lukt dit niet binnen de tijd, dan volgt er een extra opdracht en tijdstraf. Het is dus een race tegen de klok! Samen met uw team probeert u aanwijzingen die behoren bij de opdrachten in de area te vinden. Alleen zodoende kunt de opdrachten oplossen en de area vrij spelen. Het is dus zaak dat u binnen uw team de juiste taakverdeling doorvoert en elkaars sterke eigenschappen goed gaat benutten om het maximale resultaat eruit te halen. Want alleen zo kunt u de code binnen de gestelde tijd kraken!

Na 4 area’s te hebben gespeeld komt de eindcode vrij en mag u door naar de 5de en tevens laatste finale area. Hier speelt uw team direct tegen de andere teams die in deze finale gekomen zijn. Maar weet uw team hier te scoren en is dit genoeg voor hoofdprijs? We eindigen met de prijsuitreiking bij de horecalocatie. Uiteraard is het mogelijk om dit programma verder uit te breiden met een lunch, barbecue, diner of feestavond. Voor meer informatie over dit unieke uitje in Hoorn neemt u vrijblijvend contact met ons op.
 
Plaats:Hoorn
Mogelijk vanaf:10 personen
Tijdsduur:3,00 uur
 
Prijs exclusief btw: € 32,50 p.p. excl BTW (Bij 10 tot 20 personen)
€ 30,00 p.p. excl BTW (Bij 21 tot 30 personen)
€ 28,00 p.p. excl BTW (Bij 31 tot 40 personen)
€ 26,50 p.p. excl BTW (Bij 41 tot 50 personen)
€ 25,00 p.p. excl BTW (Bij 51 tot 60 personen)
Voor meer personen, vraag hier uw informatie aan!
 
Inclusief:

Inclusief
Ontvangst met drankje (bier, wijn, fris)
Professionele begeleiding
Spelmaterialen waaronder IPads (in bruikleen)
Prijs voor de winnaars

 
Uitbreidingsopties: Dit arrangenent heeft geen standaard uitbreidingsmogelijkheden.
 
Terug Vraag informatie aan

Deerns zei het volgende:

We hebben een top dag gehad. Alles was uitstekend georganiseerd en het weer werkte natuurlijk ook mee aan deze geweldige dag!