Eenhoorn Evenementen
Bel ons: 0229 - 757 080

Volg ons op:

ADVENT KALENDER MET JOUW BEDRIJF!Geen chocolade achter de vakjes, maar leuke, grappige en persoonlijke games! Dat is deze Advent Kalender speciaal voor uw bedrijf. U en uw collega's ontvangen allemaal een fysieke kalender met daarop vele vakjes inclusief QR-codes, waaronder bij ieder vakje een datum staat. Na het scannen van de QR-code komt u automatisch in de app terecht en speelt u een korte game. Weet u punten te scoren en aan het eind van de periode als hoogste op de ranking te eindigen? 

Ontvangst

We starten de Advent periode met een centraal event (de zogenaamde kick-off) waarvoor al uw collega's zijn uitgenodigd. Onze begeleiders nemen het woord en geven uitleg, waarna we direct starten met de eerste centrale game!

Advent Kalender Amsterdam - Uniek bedrijfsfeest met uw collega's!

De koude wintermaanden uw medewerkers of collega's dagelijks vermaken met korte, leuke en persoonlijke games? Dan is deze Advent Kalender echt iets voor uw bedrijf! Na de centrale kick-off is de periode van start gegaan. Een maand lang krijg u de mogelijkheid om dagelijks een game te spelen op volgorde van de data op de advent kalender. Games die dagelijks ongeveer 5 minuten tijd in beslag nemen, maar waar uiteraard dus ook dagelijks punten te verdienen zijn. De games zelf zitten vol muziek-, video-opdrachten en mini-games, maar alles uiteraard in de winter- en kerstsferen. Op deze wijze doorloopt u verschillende games en probeert u in de ranking te stijgen. Want uiteraard zijn er mooie prijzen te verdienen!

Aan het eind van de periode sluiten we (op verzoek) fysiek samen centraal af met een leuke kerstborrel. Hier maken we de scores bekend en mogen de winnaars naar voren komen om hun prijs in ontvangst te nemen. Uiteraard is het mogelijk om dit programma op verschillende wijze uit te breiden. De kick-off en afsluiting van het programma kunnen we verzorgen in de vorm van een gezellige borrel, diner of afsluitend feest in kerstsferen of Apr├ęs Ski stijl. De prijzen voor de winnaars gaan met u in overleg en kunt u zelf uiteraard uitbreiden met grotere prijzen van formaat. Ook is het mogelijk om deze Advent Kalender juist in de januari maand te geven aan uw collega's waarin we meer op thema's gaan zitten van fun en gezondheid. Voor het bespreken van alle mogelijkheden rondom deze advent kalender Amsterdam, kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.

 
Plaats:
Mogelijk vanaf: 30 personen
Tijdsduur: 0,00 uur
 
Prijs exclusief btw: € 47,50 p.p. excl BTW (Bij 30 tot 40 personen)
€ 45,00 p.p. excl BTW (Bij 41 tot 60 personen)
€ 42,50 p.p. excl BTW (Bij 61 tot 80 personen)
€ 40,00 p.p. excl BTW (Bij 81 tot 120 personen)
€ 37,50 p.p. excl BTW (Bij 121 tot 200 personen)
Voor meer personen, vraag hier uw informatie aan!
 
Inclusief:

Inclusief
Kick-off bij u op het bedrijf (of op een andere locatie) inclusief presentatie/begeleiding
Game tijdens de kick-off voor alle aanwezigen
Advent Kalender (fysiek) voor alle deelnemers
Credits voor alle digitale games die op de Advent Kalender staan weergegeven
Help-desk en dagelijkse update van de ranking
Afsluitend moment bij u op het bedrijf (of op een andere locatie) inclusief prijsuitreiking

 
Uitbreidingsopties: Dit arrangenent heeft geen standaard uitbreidingsmogelijkheden.
 
Terug Vraag informatie aan

Deerns zei het volgende:

We hebben een top dag gehad. Alles was uitstekend georganiseerd en het weer werkte natuurlijk ook mee aan deze geweldige dag!