Eenhoorn Evenementen
Bel ons: 0229 - 757 080

Volg ons op:

MOORDLUNCH AMSTERDAM MOORD BIJ CAFE MOKUM!Welkom bij Café Mokum! In dit oer-Hollandse café vol gezelligheid bent u vanavond te gast. Binnen in het café een mix van personen. Vaste stamgasten, studenten, toeristen en natuurlijk de nodige Penoze. Met café eigenaar Harry achter de bar staat niets een grandioze gezellige avond in de weg. Echter loopt de avond toch heel anders dan van te voren gedacht… 

Ontvangst

U en uw gezelschap worden ontvangen bij een gezellige horecalocatie in het centrum. Deze locatie hebben we vanavond omgedoopt tot ‘Café Mokum’ en u bent samen met uw gezelschap hier vanavond te gast.

Moordlunch Amsterdam!

Geniet van een ontspannen gezellige avond in café Mokum. Maar dan slaat het noodlot toe. Nog tijdens de avond wordt café eigenaar Harry dood terug gevonden in het voorraad hok tussen de fusten bier en bitterballen! Wat een mooie Hollandse avond had moeten worden boven op de bar, eindigt in een groot drama. Want Harry is vermoord! Wie heeft dit op zijn of haar geweten? Harry was toch juist geliefd? Of had Harry een dubbele agenda en blijkt dat één van de aanwezigen nog een appeltje met hem had te schillen? Emotioneel hoort u als café bezoeker ter plaatse het nieuws aan. Politie is aanwezig en maakt één ding duidelijk; “Niemand mag café Mokum verlaten!”

Tijdens deze moordlunch in Amsterdam kruipt u in de huid van een eigen karakter. Op iedere stoel ligt een informatieblad met daarop de rol die u deze avond speelt. Gedurende het spel komt u (hopelijk) steeds een stapje verder in het vinden van motieven, dader kennis en andere getuigenissen om de zaak rond te maken en één van de aanwezigen schuldig te bevinden aan deze brute moord. Het moordspel zelf is een combinatie van aandachtig luisteren, improviseren, leugens ontdekken, listen ontrafelen, complotten ontmantelen, subtiel denkwerk en escape-achtige opdrachten waardoor telefoons kunnen worden gekraakt en verborgen videobeelden mogelijk opeens zichtbaar worden! Tussen de delen door serveren we een heerlijke lunch maar het is ook mogelijk om de lunch vooraf of na afloop van het spel te plannen. Voor meer informatie over dit spannende maar gezellige lunchspel in Amsterdam neemt u vrijblijvend contact met ons op.

 
Plaats:
Mogelijk vanaf: 25 personen
Tijdsduur: 4,00 uur
 
Prijs exclusief btw: € 49,50 p.p. excl BTW (Bij 25 tot 30 personen)
€ 47,50 p.p. excl BTW (Bij 31 tot 40 personen)
€ 46,00 p.p. excl BTW (Bij 41 tot 50 personen)
€ 44,50 p.p. excl BTW (Bij 51 tot 60 personen)
Voor meer personen, vraag hier uw informatie aan!
 
Inclusief:

Inclusief
Professionele Acteur(s)
Spelmaterialen waaronder het moordscript!
Diverse attributen bij de hoofdkarakters
Prijs voor het winnende speurneuzen team!
Lunch

 
Uitbreidingsopties: Dit arrangenent heeft geen standaard uitbreidingsmogelijkheden.
 
Terug Vraag informatie aan

Duijn Bloem Voss Advocaten zei het volgende over SOLEXTOUR HOORN!:

Wij hebben ontzettend genoten van deze Solextour als kantooruitje! De omgeving was prachtig en alles is goed gegaan. Zeker voor herhaling vatbaar!