Eenhoorn Evenementen
Bel ons: 0229 - 757 080

Volg ons op:

IPad Stadsspel Losgeld Schagen!U en uw collega’s genieten ontspannen van een drankje. Dan springt het scherm aan en start deze IPad Game Schagen! Wat begon als een normale dag wordt na het zien van deze video een dag om nooit te vergeten! 

Ontvangst

U en uw gezelschap worden ontvangen met een drankje bij een gezellige horeca locatie. Na de videoboodschap volgt de centrale uitleg door onze begeleider en ontvangt uw team het benodigde spelmateriaal en een IPad!

IPad Game Schagen!

Tijdens deze interactieve game Schagen moeten de teams hun collega zien vrij te kopen door zoveel mogelijk losgeld te verzamelen. Het geëiste losgeld verdient u door samen met uw team de route te volgen die uw IPad aangeeft. Onderweg verschijnen vragen en opdrachten vanzelf in uw scherm. Vindt u de getuige die misschien net iets meer weet van deze ontvoering? Kunt u de gecodeerde boodschap ontcijferen die u op een verdachte locatie vindt? En wat is er te vinden op de ontdekte vluchtroute? Door deze vragen en opdrachten goed uit te voeren ontvangt u geldbedragen wat op uw bankaccount terecht komt. Gedurende het spel communiceert u verschillende malen met de ontvoerders waarbij zij uw team trakteren op ludieke digitale gadgets die kunnen worden ingezet om de andere teams te dwarsbomen. Want de ontvoerders hebben er baat bij dat alle teams met zo min mogelijk losgeld thuis komen!

Goede samenwerking, commitment, creativiteit en stressbestendigheid zijn de sleutelwoorden bij deze IPad Game Schagen. Doordat u digitaal alles door krijgt via de IPad kunt u onderweg realtime de score van uw team bekijken en de andere teams volgen. Tevens maakt u bij de diverse opdrachten die we klaar hebben staan filmpjes en foto’s welke na afloop op het grote scherm gepresenteerd worden. Deze worden uiteraard na afloop van het evenement naar u toe verzonden. De dag wordt afgesloten met een onderhandelingsproces. Het team dat gedurende deze activiteit het meeste losgeld bij elkaar heeft verdiend mag gaan onderhandelen met de ontvoerders. Zij staan voor de zware taak de collega vrij te kopen. Beleef een uniek programma vol spanning, digitale snufjes en teambuilding tijdens het spel Losgeld in Schagen! Deze unieke ontvoering is overigens verder uit te breiden met een smaakvolle lunch, heerlijk diner of uitgebreid buffet. Voor meer informatie neemt u geheel vrijblijvend contact met ons op.
  

Plaats:
Mogelijk vanaf: 15 personen
Tijdsduur: 3,00 uur
 
Prijs exclusief btw: € 34,50 p.p. excl BTW (Bij 15 tot 20 personen)
€ 33,00 p.p. excl BTW (Bij 21 tot 30 personen)
€ 31,50 p.p. excl BTW (Bij 31 tot 40 personen)
€ 30,50 p.p. excl BTW (Bij 41 tot 50 personen)
€ 29,50 p.p. excl BTW (Bij 51 tot 60 personen)
Voor meer personen, vraag hier uw informatie aan!
 
Inclusief:

Inclusief
Ontvangst met 1 drankje p.p. (bier, wijn, fris)
Professionele begeleiding (Game-master)
Spelmaterialen Losgeld
IPad per team in bruikleen (uitgaande 8 pers. per team)
Alle gemaakte foto's en video's na afloop digitaal toegestuurd
Prijsje voor de winnaars! 

 
Uitbreidingsopties: Dit arrangenent heeft geen standaard uitbreidingsmogelijkheden.
 
Terug Vraag informatie aan

Graham & Brown zei het volgende over DE WINTER PUBQUIZ HOORN MET DINER!:

Het arrangement was zeer leuk en spontaan. Collega's hebben zich meer dan vermaakt. Voor herhaling vatbaar en complimenten aan de organisatie."