Eenhoorn Evenementen
Bel ons: 0229 - 757 080

Volg ons op:

Escape Game Schagen Red Flu!Bent u sterker dan de Red Flu? Speel dan deze super spannende escape game samen met uw team. Op tafel een koffer vol sloten, kluizen en andere geheime opdrachten om dit mysterieuze virus te kunnen stoppen. Ga tijdens deze game terug in de tijd naar 1889 waarin de Red Flu opkwam. Een spannende game van start tot eind waarin samenwerking, teamspirit en ‘out of the box’ dingen zal moeten worden toegepast, om het virus tegen te kunnen houden! 

Ontvangst

U en uw gezelschap worden ontvangen bij een gezellige horeca locatie in het centrum van Schagen. Hier starten we met een drankje waarna deze escape game van start gaat!

Escape Game Schagen!

Het is het jaar 1889. Ergens diep in de jungle van Azië breekt de zeer besmettelijke en beruchte Red Flu uit. Het virus grijpt snel om zich heen en verspreidt zich in maar liefst vier maanden tijd over de gehele wereld. De enige persoon die het tij nog kan keren van deze enorme catastrofe is Dr. Spoetnik. De beste viroloog van zijn tijd die bekendstaat om zijn vele uitvindingen. De wereld houdt zijn adem in en wacht vol spanning af. En jawel, het lukt hem zowaar! Een vaccin is in de maak en het lijkt goed te komen. Maar terwijl dr. Spoetnik de laatste hand legt aan het vaccin, overlijdt hij totaal onverwachts zelf aan het gevaarlijke virus. Helaas gebeurt dit net voordat hij het zelf gebrouwde vaccin openbaar zou maken. Met zijn dood vervliegt alle hoop om het virus de kop in te drukken. Of toch niet? Want als collega virologen het lab van dr. Spoetnik onderzoeken, vinden ze een grote koffer waar weleens het recept van het vaccin in zou kunnen zitten. Maar wat alle aanwezige virologen ook proberen, de koffer gaat maar niet open.

Uw team heeft vandaag één doel; Het ontgrendelen van de koffer, de kluizen te kraken inclusief geheime vakken om zodoende het vaccin te achterhalen en de wereld te kunnen redden! In teams van 5 á 6 personen gaan jullie samen de uitdaging aan. Deze escape game Schagen is leuk als bedrijfsuitje, vriendenuitje of familie-uitje, maar ook leuk als onderbreking tijdens een overleg. Uiteraard is het mogelijk om deze escape game Schagen verder uit te breiden met een lunch of diner. Voor meer informatie neemt u vrijblijvend contact met ons op.
  

Plaats:
Mogelijk vanaf: 15 personen
Tijdsduur: 2,00 uur
 
Prijs exclusief btw: € 37,50 p.p. excl BTW (Bij 15 tot 20 personen)
€ 36,00 p.p. excl BTW (Bij 21 tot 30 personen)
€ 34,50 p.p. excl BTW (Bij 31 tot 40 personen)
€ 33,50 p.p. excl BTW (Bij 41 tot 50 personen)
€ 32,50 p.p. excl BTW (Bij 51 tot 60 personen)
Voor meer personen, vraag hier uw informatie aan!
 
Inclusief:

Inclusief
Ontvangst met 1 drankje p.p. (bier, wijn, fris)
Professionele begeleiding
Spelmaterialen Escape Game inclusief Koffers vol documenten en kluizen
Prijs voor de winnaars! 

 
Uitbreidingsopties: Dit arrangenent heeft geen standaard uitbreidingsmogelijkheden.
 
Terug Vraag informatie aan

Hama Netherlands B.V. zei het volgende over DE WINTER PUBQUIZ HOORN!:

Wij van Hama NL gevestigd in Hoorn hebben ontzettend genoten van de Winter Pubquiz. De quizleider was enthousiast, pubquiz was erg leuk en gevarieerd!