Eenhoorn Evenementen
Bel ons: 0229 - 757 080

Volg ons op:

Escape Game Outside The Area!Ontsnap samen met uw team uit deze unieke game! Op de plattegrond van de IPad ziet u 4 area’s maar deze zitten op slot. Om deze te openen dient u op tijd te zijn en de juiste sleutelcode in te voeren. Lukt het uw team om de mini games te spelen binnen de area en deze op te lossen? Dan speelt u de area vrij en kunt u wellicht een poging wagen om te ontsnappen! 

Ontvangst

U en uw gezelschap worden ontvangen bij een gezellige horeca locatie met een drankje. Hierna neemt onze begeleider het woord en start uw programma Outside the Area!

IPad Escape Uitje Schagen!

Ieder team ontvangt een IPad. Deze gaat uw team vandaag leiden langs de verschillende area’s. Op de plattegrond van de IPad ziet u de stad opgedeeld in 4 delen te weten; Zombie Area, Ghost Area, Bandit Area en Prison Area. Ga naar één van deze Area’s toe en speel de 4 opdrachten in de Area zelf. Bij iedere opdracht kunt u een cijfer verdienen die u nodig heeft om de 5de opdracht (de slot opdracht) binnen de Area te kunnen openen. Is dit gelukt, dan verdient uw team een sleutel. Tenminste, als u deze sleutel met de IPad kunt vangen…

Maar pas op! Want in de Area’s zijn digitale figuren te vinden die punten bij uw team afsnoepen. Blijf dus op afstand van zombies, spoken en andere wezens, want zij kosten uw team punten! Na 4 Area’s heeft u 4 sleutels kunnen verdienen. Vanaf nu komt er een 5de Area beschikbaar en kunt u deze met de 4 sleutels openen. Bent u binnen? Dan speelt u de grande finale! We eindigen met de prijsuitreiking Bent u binnen? Dan speelt u de grande finale! We eindigen met de prijsuitreiking bij de horeca locatie. Uiteraard is het mogelijk om dit programma verder uit te breiden met een lunch, diner of feestavond. Voor meer informatie over dit IPad escape uitje Schagen neemt u vrijblijvend contact met ons op.
  

Plaats:
Mogelijk vanaf: 12 personen
Tijdsduur: 3,30 uur
 
Prijs exclusief btw: € 34,50 p.p. excl BTW (Bij 12 tot 20 personen)
€ 33,00 p.p. excl BTW (Bij 21 tot 30 personen)
€ 31,50 p.p. excl BTW (Bij 31 tot 40 personen)
€ 30,50 p.p. excl BTW (Bij 41 tot 50 personen)
€ 29,50 p.p. excl BTW (Bij 51 tot 60 personen)
Voor meer personen, vraag hier uw informatie aan!
 
Inclusief:

Inclusief
Ontvangst met 1 drankje p.p. (bier, wijn, fris)
Professionele begeleiding (Game-master)
Spelmaterialen Outside The Area
IPad per team in bruikleen (uitgaande 8 pers. per team)
Alle gemaakte foto's en video's na afloop digitaal toegestuurd
Prijsje voor de winnaars! 

 
Uitbreidingsopties: Dit arrangenent heeft geen standaard uitbreidingsmogelijkheden.
 
Terug Vraag informatie aan

Gemeente Heiloo zei het volgende over DE SLEUTELS VAN... FORT KIJKDUIN!:

Eenhoorn Evenementen weet je te verassen met activiteiten die je van te voren niet weet. Gewoon een top activiteit met goed eten en butter project aan het einde.