Eenhoorn Evenementen
Bel ons: 0229 - 757 080

Volg ons op:

Disco Workshop Dansen!



Saturday night fever is back! Tijdens de workshop Disco dansen komen diverse hits voorbij uit de jaren 60 en 70. Opzoek naar gezellige muzikale invulling van een vrijgezellenfeestje of personeelsuitje? Shake it! Leer de unieke moves van Pulp fiction en John Travolta tijdens deze unieke disco workshop Schagen! 

Ontvangst

Jullie worden ontvangen op locatie in Schagen waar onze dansinstructrice klaar staat. Vervolgens neemt onze instructrice het woord en geeft zij een korte uitleg over de workshop en wat we gaan doen deze middag.

Disco Workshop Schagen!

Staying Alive Staying Alive Ah Ah Ah Ah! Staying Alive! Trek je mooiste disco outfit aan en gooi de heupen los tijdens deze disco workshop Schagen. Na het ontvangstdrankje is het tijd om de jaren ’60 en ’70 outfit aan te trekken. De workshop begeleidster start met een introductiedans waarna jullie stap voor stap de basics van de dans leren. Onder leiding van onze instructrice volgen jullie een 1,5 uur durende workshop en leren jullie de basics van de disco en performen jullie met elkaar een zelf geleerde dans. Deze kan uiteraard ook gefilmd worden door onze instructrice voor een blijvende herinnering. Deze dansworkshop is laagdrempelig en voor ieder toegankelijk om aan deel te nemen. Hilariteit en gezelligheid staat hierbij centraal. Niks moet, alles mag! Na 1,5 uur is het tijd om te kijken of het leren van de verschillende danstechnieken ook zijn uitwerking hebben gehad en voert iedereen een korte show op om de Saturday night Fever op bijzondere wijze te presenteren.

Na afloop van deze disco workshop Schagen ontvangt iedereen een certificaat als aandenken en zetten we de bride to be natuurlijk nog even in het zonnetje. Uiteraard is het mogelijk om zelf het eindresultaat te filmen en wellicht in geval van bijvoorbeeld een trouwerij te tonen op de bruiloft zelf. Dit kan op verzoek ook door een professionele cameraman gebeuren. Deze workshop is verder uit te breiden met een activiteit, een heerlijke lunch of een uitgebreid diner. Voor meer informatie of eventuele uitbreidingsopties neemt u vrijblijvend contact met ons op.
  

Plaats:
Mogelijk vanaf: 15 personen
Tijdsduur: 1,30 uur
 
Prijs exclusief btw: € 43,50 p.p. excl BTW (Bij 15 tot 20 personen)
Voor meer personen, vraag hier uw informatie aan!
 
Inclusief:

Inclusief
Welkomstdrankje
Professionele dansinstructeur/instructrice
Disco workshop 1,5 uur
Benodigde materialen/attributen
Locatiehuur
Certificaat na afloop voor alle deelnemers! 

 
Uitbreidingsopties: Dit arrangenent heeft geen standaard uitbreidingsmogelijkheden.
 
Terug Vraag informatie aan

Gemeente Heiloo zei het volgende over DE SLEUTELS VAN... FORT KIJKDUIN!:

Eenhoorn Evenementen weet je te verassen met activiteiten die je van te voren niet weet. Gewoon een top activiteit met goed eten en butter project aan het einde.