Eenhoorn Evenementen
Bel ons: 0229 - 757 080

Volg ons op:

Online Zomer Pubquiz LIVE!Een zomerse quiz op afstand! Speel samen met collega’s, familie of vrienden online op uw eigen scherm thuis of op kantoor. Met de smartphone als controller kunt u antwoord geven op de vele quizvragen die voorbij komen. Ondertussen ziet u onze quizmaster live op de stream en geeft hij uitleg bij iedere ronde. Want wie is het bekende zonnetje ‘in huis’? En wie weet de juiste titels van tropische hits die voorbij komen? Super leuke interactie op afstand van elkaar zorgt ervoor dat u samen op originele wijze kan quizzen op kantoor (achter ieder zijn bureau), vanuit huis of op iedere andere locatie over de wereld! 

Online Pubquiz Schagen!

Speciaal voor de zomer hebben wij de online Zomer Pubquiz ontwikkeld! Alle deelnemers zitten klaar achter hun scherm en hebben de stream geopend. Log in met de speciale app op je smartphone die vervolgens in een stemkastje veranderd. Onze quizmaster heet u van harte welkom en we starten deze online show! Zomerse rondes komen voorbij vol muziek-, beeld- en geluidsfragmenten. Want welke bekende artiest is zichtbaar achter het zonnetje? Welke tropische hit hoort u achterstevoren? En weet u de juiste antwoorden op de vragen bij de verschillende zomerse videofragmenten? Ondertussen geniet u achter uw scherm van een heerlijk koud biertje of glaasje wijn, terwijl de quiz voorbij loopt!

Tussen de rondes door is er een pauze van ongeveer 15 minuten. Maar stil zitten is er niet bij want onze quizmaster stelt de vraag; ‘Hoe kijk jij de Quiz?’ Maak een originele, leuke en gekke foto van hoe jij thuis, op kantoor of op iedere andere locatie de quiz bekijkt, en app deze door naar het speciale nummer in beeld. Terwijl de pauze loopt komen op het scherm de ingezonden foto’s voorbij. En reken maar dat dit voor grote hilariteit zorgt! De deelnemers spelen deze zomerse online pubquiz achter hun eigen computer, laptop of tablet en doen dit individueel. Maar indien gewenst kunnen wij ook alle deelnemers in verschillende teams koppelen zodat zij evengoed samen spelen tegen de andere teams uit uw gezelschap. Bijvoorbeeld alle afdelingen of vestigingen binnen uw bedrijf tegen elkaar. Teambuilding en samen strijden voor de winst, maar dan op afstand! Geniet van deze zomerse pubquiz en beleef deze online pubquiz Schagen vol tropische gezelligheid!

Om een beeld te krijgen van deze online pubquiz Schagen checkt de volgende video; Online Quiz Live! Voor meer informatie over deze online quiz en de vele mogelijkheden, neemt u vrijblijvend contact met ons op.
  

Plaats:
Mogelijk vanaf: 25 personen
Tijdsduur: 2,00 uur
 
Prijs exclusief btw: € 24,50 p.p. excl BTW (Bij 25 tot 50 personen)
€ 19,50 p.p. excl BTW (Bij 51 tot 100 personen)
€ 15,50 p.p. excl BTW (Bij 101 tot 200 personen)
€ 12,50 p.p. excl BTW (Bij 201 tot 300 personen)
€ 10,50 p.p. excl BTW (Bij 301 tot 400 personen)
€ 9,00 p.p. excl BTW (Bij 401 tot 500 personen)
€ 7,50 p.p. excl BTW (Bij 501 tot 600 personen)
Voor meer personen, vraag hier uw informatie aan!
 
Inclusief:

Inclusief
Online Quiz vol muziek en gezelligheid!
Professionele Quizmaster live op afstand
Systeem en licentie voor gebruik
Professioneel Beeld & Audio bedrijf voor live streaming 

 
Uitbreidingsopties: Dit arrangenent heeft geen standaard uitbreidingsmogelijkheden.
 
Terug Vraag informatie aan

Duijn Bloem Voss Advocaten zei het volgende over SOLEXTOUR HOORN!:

Wij hebben ontzettend genoten van deze Solextour als kantooruitje! De omgeving was prachtig en alles is goed gegaan. Zeker voor herhaling vatbaar!