Eenhoorn Evenementen
Bel ons: 0229 - 757 080

Volg ons op:

OUTDOOR LASERGAME HOORN!

Je eigen collega’s, familie of vrienden onder schot nemen? Dat kan tijdens dit echte outdoor uitje; Lasergame in Hoorn! Op het ruige terrein gaat u in teams vol in de aanval, of wordt u juist in de verdediging gedrukt? Duik achter de verschillende objecten en luchtkussens om uw tegenstanders te verrassen en schiet ze raak met een laserkogel, mitrailleur salvo of granaat. Get them before they get you! 

Ontvangst

U en uw gezelschap worden ontvangen bij Strandpaviljoen Oranje Buiten met een drankje. Hier start onze begeleider met een introductie waarna we het veld betreden!

Outdoor Lasergame Hoorn! - Spectaculaire activiteit Hoorn!

Altijd al eens uw collega’s, vrienden of familie onder schot willen nemen? Dan is dit uw kans! Een actieve en spannende teamactiviteit met de nieuwste infrarood laserguns. Samen met uw team neemt u plaats in het veld. Verschuil u achter een paar kisten, jeep of tank! Wachtend en turend kijkt u stiekem naar de verte. Ziet u het andere team al aankomen? Geef dan een vol vuur saldo om duidelijk te maken dat er met uw team niet te spotten valt!
De laserguns hebben een bereik van maar liefst 300 meter met een onzichtbare infrarode laserstraal. Maar wanneer u het goed doet en er veel schoten raak zijn krijgt u extra gimmicks om af te vuren op uw tegenstander. Ondertussen zorgt de centrale computer ervoor dat alle schoten (en rake schoten) bijgehouden worden. Na een korte partij wisselen we door met de volgende teams. Na 2 uur in het veld actief te zijn geweest en spelen van meerdere partijen kijken we welk team en welke individu de beste schutter(s) zijn binnen uw gezelschap. Beide ontvangen de hoofdprijs en mogen zich een jaar lang de onbetwiste scherpschutters noemen!

Outdoor lasergame in Hoorn vindt buiten plaats en is ongevaarlijk maar adrenaline verhogend. Leuk voor zowel jong als oud. Technologische hoogstandjes en menselijke fantasie vinden elkaar in dit futuristische spel. Uiteraard is het mogelijk om voorafgaand aan het programma lasergame in Hoorn te genieten van een heerlijke lunch of af te sluiten met een uitgebreid driegangen diner of buffet bij Oranje Buiten. Voor meer informatie neemt u vrijblijvend contact met ons op.

 
Plaats:
Mogelijk vanaf: 30 personen
Tijdsduur: 2,30 uur
 
Prijs exclusief btw: € 65,00 p.p. excl BTW (Bij 30 tot 40 personen)
€ 58,50 p.p. excl BTW (Bij 41 tot 50 personen)
€ 52,00 p.p. excl BTW (Bij 51 tot 60 personen)
Voor meer personen, vraag hier uw informatie aan!
 
Inclusief:

Inclusief
Ontvangst met drankje (Non alcoholisch)
Professionele begeleiding
Spelmaterialen Lasergamepistolen, schuilobjecten en veld
Prijsje voor de winnaars

 
Uitbreidingsopties: Dit arrangenent heeft geen standaard uitbreidingsmogelijkheden.
 
Terug Vraag informatie aan

Graham & Brown zei het volgende over DE WINTER PUBQUIZ HOORN MET DINER!:

Het arrangement was zeer leuk en spontaan. Collega's hebben zich meer dan vermaakt. Voor herhaling vatbaar en complimenten aan de organisatie."