Eenhoorn Evenementen
Bel ons: 0229 - 757 080

Volg ons op:

MANHUNT ALKMAAR!

Na een overval op een waarde transport weten de overvallers met de buit weg te komen. Op verschillende locaties in de stad verstoppen zij de zakken met geld. De kust is veilig, althans dat denken zij... Toch heeft de politie een team met hunters ingezet om de daders op te sporen. De overvallers zien maar één uitweg; Zo snel mogelijk de buit veiligstellen!

Ontvangst

U en uw gezelschap worden ontvangen in het centrum van Alkmaar met een drankje. Na de centrale uitleg door onze begeleider (Game-master) ontvangt uw team een IPad en start de jacht op uw team door Alkmaar!

Opgejaagd door Alkmaar!

Tijdens dit spannende teambuildingsspel zijn jullie zelf de overvallers, en is het aan uw team de taak om uit handen van de politie te blijven. Op de route door Alkmaar komen jullie langs verschillende locaties waar opdrachten te spelen zijn. Iedere 10 minuten krijgen de hunters (onze Game-Master) door op welke locatie uw team op dat moment aanwezig is en start met de opdracht. Het is een race tegen de klok want zijn jullie weg voordat de hunter arriveert op locatie? En lukt het uw team van overvallers de vele locaties te bezoeken (zonder gezien te worden) en hier de criminele opdrachten te spelen om zo nog meer euro's te verdienen? Helaas bent u vandaag niet alleen want er zijn meer overvallers (andere teams) in Alkmaar te vinden. Dus zorg dat uw team op tijd is om de opdrachten überhaupt te kunnen spelen voordat ze voor uw neus weggekaapt worden!

Deze game is ongekend spannend van het eerste tot het laatste moment! De teams bepalen zelf welke strategie ze hanteren en bewegen zich onopvallend door de drukke straten en kleine steegjes in Alkmaar. Verdeeld in teams (van 7 á 8 personen per team) strijden ze tegen elkaar om zoveel mogelijk euro's te verzamelen. Ieder team ziet daarbij letterlijk op de IPad waar zij zich bevinden, en waar de te spelen opdrachten zijn. We eindigen op een horecalocatie in het centrum van Alkmaar waar het winnende team gehuldigd gaat worden. Deze echt hunted game Alkmaar is verder uit te breiden met een heerlijke lunch, diner of buffet. Voor meer informatie neemt u geheel vrijblijvend contact met ons op.
  

Plaats:
Mogelijk vanaf: 15 personen
Tijdsduur: 3,00 uur
 
Prijs exclusief btw: € 34,50 p.p. excl BTW (Bij 15 tot 20 personen)
€ 33,00 p.p. excl BTW (Bij 21 tot 30 personen)
€ 31,50 p.p. excl BTW (Bij 31 tot 40 personen)
€ 30,50 p.p. excl BTW (Bij 41 tot 50 personen)
€ 29,50 p.p. excl BTW (Bij 51 tot 60 personen)
Voor meer personen, vraag hier uw informatie aan!
 
Inclusief:

Inclusief
Ontvangst met drankje (bier/wijn/fris) 1 per persoon
Professionele begeleiding (Game-master)
Spelmaterialen Manhunt Game
IPad per team in bruikleen (uitgaande 8 pers. per team)
Alle gemaakte foto's en video's na afloop digitaal toegestuurd
Prijsje voor de winnaars 

 
Uitbreidingsopties: Dit arrangenent heeft geen standaard uitbreidingsmogelijkheden.
 
Terug Direct uw offerte! Informatie aanvragen

Graham & Brown zei het volgende over DE WINTER PUBQUIZ HOORN MET DINER!:

Het arrangement was zeer leuk en spontaan. Collega's hebben zich meer dan vermaakt. Voor herhaling vatbaar en complimenten aan de organisatie."