Eenhoorn Evenementen
Bel ons: 0229 - 757 080

Volg ons op:

VOSSENJACHT TEXEL 2.0!Herinnert u zich nog dat opwindende spel van vroeger op de basisschool? Goed nieuws! Het is terug en beter dan ooit in een gloednieuw jasje! Maak u klaar om vandaag deel te nemen aan een avontuurlijke zoektocht naar vossen die zich door het centrum van Texel bevinden. Een leuke spannende game in een race tegen de klok!  

Ontvangst

U en uw gezelschap worden ontvangen in het centrum van Texel met een drankje. Na de centrale uitleg door onze begeleiders (Game-masters) ontvangt uw team een IPad en start de jacht op de vele vossen die hier te vinden zijn!

Vossenjacht Texel 2.0 als Team- of Bedrijfsuitje!

Op jacht door het centrum van Texel naar sluwe vossen! Dat is wat u vandaag te wachten staat. Ieder team ontvangt een geavanceerde iPad waarmee u kunt navigeren naar diverse locaties in het centrum. Uw strategische vaardigheden worden op de proef gesteld terwijl het team vragen beantwoordt en mini-games speelt om cruciale informatie te vergaren over de slim verstopte vossen. U hoeft dit avontuur echter niet alleen aan te gaan. Onze twee extraverte instructeurs zullen u begeleiden en aanmoedigen tijdens het hele programma. Gekleed in opvallende outfits bewegen ze zich over Texel en zijn ze om de vijftien minuten op een nieuwe locatie te vinden. Het spel is opgedeeld in zes spannende tijdzones van ieder vijftien minuten, waarin u de kans hebt om deze mysterieuze vossen te ontdekken. Maar hier komt het meest opwindende deel; Iedere vos is uniek gekleed en vereist een speciale aanpak om te benaderen. U en uw team moeten ontdekken waar de vos zich bevindt, hoe ze eruitzien en met welke handelingen ze zullen reageren. Dit bereikt u door uitdagende opdrachten op de juiste manier te voltooien. Want alleen dan, komt de vos uit zijn hol tevoorschijn...


Voor iedere gevonden vos en bij een juiste benadering ontvangt uw team punten. Deze punten worden gecombineerd met de resultaten van algemene foto- en video-opdrachten die tijdens het programma te spelen zijn. Aan het einde van deze Vossenjacht Texel zal het team met de meeste punten worden gekroond tot de glorieuze winnaar! Neem deel aan deze moderne twist op een klassiek spel en creĆ«er herinneringen die een leven lang meegaan. Weet uw team de ultieme vossenjager te worden? Deze Vossenjacht Texel 2.0 is overigens verder uit te breiden met een heerlijke lunch, diner of buffet. Voor meer informatie neemt u geheel vrijblijvend contact met ons op.
  

Plaats:
Mogelijk vanaf: 25 personen
Tijdsduur: 3,00 uur
 
Prijs exclusief btw: € 39,50 p.p. excl BTW (Bij 25 tot 30 personen)
€ 37,50 p.p. excl BTW (Bij 31 tot 40 personen)
€ 36,00 p.p. excl BTW (Bij 41 tot 50 personen)
€ 34,50 p.p. excl BTW (Bij 51 tot 60 personen)
Voor meer personen, vraag hier uw informatie aan!
 
Inclusief:

Inclusief
Ontvangst met drankje (bier/wijn/fris) 1 per persoon
Professionele begeleiding (Game-master)
Spelmaterialen Vossenjacht
IPad per team in bruikleen (uitgaande 8 pers. per team)
Alle gemaakte foto's en video's na afloop digitaal toegestuurd
Prijs voor de winnaars 

 
Uitbreidingsopties: Dit arrangenent heeft geen standaard uitbreidingsmogelijkheden.
 
Terug Vraag informatie aan

Jip B.V. zei het volgende over FOTO IN KLEDERDRACHT VOLENDAM!:

Wij hebben een super dag beleefd! Heel fijn was het dat bas die dag met ons mee ging elke keer als we dan vragen hadden of er moest nog iets geregeld worden hielp hij ons Perfekt! De casino avond was ook enorm gezellig en de complimenten aan de croupiers wat Freek met kaarten kan is onvoorstelbaar. Enorm bedankt voor de geweldige dag