Eenhoorn Evenementen
Bel ons: 0229 - 757 080

Volg ons op:

GOLDEN DELICIOUS!Vanavond nemen wij u mee naar Studio 54, The Founding Father of Disco Party’s. Een gemêleerd publiek dat varieert van prachtige supermodellen, stratenmakers tot aan de bekende royalty. Dit is dé plek om gezien te worden en vanavond is deze Club dan ook speciaal voor u geopend. En dat zult u merken ook! 

Ontvangst

Gouden aankleding, spetterende live optredens, mooie Golden Lounge en een super Disco Show! Dit alles staat op u te wachten tijdens dit prachtige gouden themafeest. Geniet samen met uw collega’s van een fantastisch themafeest met een gouden randje!

Golden Delicious – Disco Themafeest Hoorn!

Bij aankomst worden u en uw gasten ontvangen door onze sexy Foxy Golden girls. Zodra u binnen bent in de zwoele club kijkt u eens rond. Neem plaats op de golden lounge om te ontspannen of geniet van de prachtig aangeklede locatie. Dan staat ineens de grote en bekende zangeres de ‘Angel of Harlem’ op het podium en komt uw feest langzaam maar zeker los. Met een geweldige Disco & Motown show komt u terug in de seventies en krijgt u een onvergetelijk golden moment of memory. Na het optreden rijden er opeens twee dames op rollerskates door de zaal. Het zijn de Golden girls in compleet andere outfit met heerlijke zoetigheden. Halverwege de avond komt de ‘Angel of Harlem’ terug met haar tweede opzwepende discoset en bent u niet meer te houden op de dansvloer. Ook de Golden girls komen nog eenmaal terug maar dan in hun golden paparazzi-outfit. Met fotocamera gaan zij met uw gasten op de foto! We eindigen de avond met de verkiezing van best dressed men and best dressed woman. Golden Delicious is een themafeest met oog voor detail, mooi entertainment en muziek. En verzoekjes? Deze zijn altijd welkom bij onze DJ!

Tijdens dit gouden disco themafeest Hoorn zorgen wij dat de locatie de juiste uitstraling heeft. Deze feestavond is mogelijk bij een gezellige horecalocatie, maar kan ook bij u intern binnen uw eigen bedrijf. Tevens is het mogelijk deze feestavond verder uit te breiden met een drankarrangement of buffet. Na uw aanvraag zorgen wij voor een voorstel met daarin onder andere het programma en eventuele uitbreidingsopties waaronder locatie mogelijkheden en bijvoorbeeld een buffet menu. Dit gouden disco themafeest Hoorn is ook (op aanvraag) mogelijk in de rest van Nederland.


 
Plaats:
Mogelijk vanaf: 50 personen
Tijdsduur: 4,00 uur
 
Prijs exclusief btw: € 64,50 p.p. excl BTW (Bij 50 tot 60 personen)
€ 62,00 p.p. excl BTW (Bij 61 tot 70 personen)
€ 59,50 p.p. excl BTW (Bij 71 tot 80 personen)
€ 57,00 p.p. excl BTW (Bij 81 tot 90 personen)
€ 54,50 p.p. excl BTW (Bij 91 tot 100 personen)
Voor meer personen, vraag hier uw informatie aan!
 
Inclusief:

Inclusief
Zangeres (met gouden stem!) 2 sets á 30 min.
Promodames Foxy Golden girls in 3 outfits (2 dames)
Verkiezing best golden dressed men and woman!
Prijs voor de winnaars
DJ Drive Inn Show met licht & Geluid
Aankleding van locatie in goud inclusief golden lounge

Exclusief
Locatiehuur (Afhankelijk van locatie maar vervalt bij afname van drankarrangement)

Uitbreidings opties
Drankarrangement (bier, wijn, fris)
Buffet of Barbecue
Photoshoot met echte 'gold' gevlekte tijgerpython!

 
Uitbreidingsopties: Dit arrangenent heeft geen standaard uitbreidingsmogelijkheden.
 
Terug Vraag informatie aan

Westfries Gasthuis zei het volgende over EEN BAANTJER MYSTERIE HOORN!:

Het was helemaal TOP! Alles goed geregeld. Gemaakte afspraken werden nagekomen. Er werd moeite gedaan om aan onze wensen te kunnen voldoen!