Eenhoorn Evenementen
Bel ons: 0229 - 757 080

Volg ons op:

WORKSHOP FLAMENCO DANS HAARLEM!



¡Es hora de bailar! 'Oleeeee!' Samen met jouw gezelschap volgen jullie vandaag een 'Echte Spaanse' danssessie van 1,5 uur samen met onze dansinstructrice. Tijdens deze workshop leren jullie de basistechnieken van de dansstijl 'Flamenco dans'. De basisstapjes onder de knie? Dan is het tijd voor een creatieve choreagrafie. Opzoek naar gezellige muzikale invulling van jullie vrijgezellenfeestje of personeelsuitje? Leer deze unieke dansstijl! 

Ontvangst

Jullie worden ontvangen op locatie in Haarlem waar onze dansinstructrice klaar staat. Vervolgens neemt onze instructrice het woord en geeft zij een korte uitleg over de workshop en wat we gaan doen deze middag.

Workshop Flamenco Dansen Haarlem!

De flamenco is een typisch Spaanse dans. Het begint altijd hetzelfde: de danser of dansers staan even stil en laten de sfeer op zich inwerken, de stem van de zanger, de klanken van de gitaar en het klappen van het publiek en dan begint het. De combinatie van gracieuze armgebaren wordt begeleid met het stampen van de voeten, een samenspel van passie en weeklachten. Viva la Spain! Onze gepassioneerde instructeur neemt jullie mee op een reis door de betoverende ritmes en expressieve bewegingen van deze prachtige dansvorm. Voor de workshop is geen ervaring nodig. We beginnen met de basis en bouwen jullie zelfvertrouwen op terwijl we samen de grondslagen van de flamenco verkennen. Wat kunnen jullie verwachten?

- Energieke Introductie: Leer over de geschiedenis en de cultuur van flamenco en ontdek wat deze dans zo bijzonder maakt
- Basistechnieken: Oefen de fundamentele bewegingen, handgebaren en voetwerk die de kern van de flamenco vormen
- Creatieve choreografie: Zet de geleerde technieken om in een kleine, feestelijke choreografie die jullie aan het eind van de workshop samen uitvoeren
- Feestelijke sfeer: Geniet van een gezellige en feestelijke sfeer met veel gelegenheid om te lachen en plezier te hebben

Laat jullie meevoeren door de ritmes van de Spaanse gitaar en de passie van de flamenco. Creëer samen mooie herinneringen die jullie nog lang zullen koesteren. Een gezellige 'Spaanse' workshop Flamenco dansen samen met jouw collega's, vrienden of vriendinnengroep. Reserveer nu en laat de ritmes beginnen!

 
Plaats:
Mogelijk vanaf: 15 personen
Tijdsduur: 1,30 uur
 
Prijs exclusief btw: € 36,50 p.p. excl BTW (Bij 15 tot 20 personen)
Voor meer personen, vraag hier uw informatie aan!
 
Inclusief:

Inclusief
Professionele dansinstructeur/instructrice
Flamenco dans workshop gedurende 1,5 uur
Benodigde materialen
Welkomstdrankje
Locatiehuur
Certificaat voor alle deelnemers

 
Uitbreidingsopties: Dit arrangenent heeft geen standaard uitbreidingsmogelijkheden.
 
Terug Vraag informatie aan

Symbiant B.V. zei het volgende over DINER, DRINKS AND DANCE!:

Tijdens evenement was alles nog aan te passen. Onze afspraken werden nageleefd en overleg was ten alle tijde mogelijk. Flexibele instelling!