Eenhoorn Evenementen
Bel ons: 0229 - 757 080

Volg ons op:

WORKSHOP TAPAS MAKEN ALKMAAR!

Viva España! Samen met uw gezelschap duikt u de Spaanse keuken in tijdens deze Tapas workshop Alkmaar. Onder begeleiding van onze chef maakt u Spaanse tapas volgens oud traditioneel recept. Na twee uur bereiding van diverse tapas schuiven we aan tafel voor dit heerlijke tapas diner. Een culinaire workshop vol van Spaanse gezelligheid. Viva España, olé! 

Ontvangst
Op een gezellige locatie in Alkmaar centrum worden u en uw gezelschap ontvangen met een drankje. Hierna start de tapas workshop.

Tapas maken Alkmaar! - Tapas workshop Alkmaar in Spaanse sferen!

Op culinaire wijze kennismaken met de Spaanse keuken en de heerlijke smakelijke mediterraanse gerechten? Dat gaat u beleven tijdens deze tapas workshop in Alkmaar! Na het welkomstdrankje volgt er een toelichting op de workshop en het menu. De schorten gaan voor en in kleine groepjes gaan we starten met het bereiden van diverse smakelijke gerechten. Hierbij gebruiken we producten van vis, vlees en denken we ook aan de vegetarische medemens. Als alle tapas gerechten klaar zijn, worden deze geplaatst op de mooi gedekte tafel. Onder het genot van een goede Spaanse wijn schuift u aan en geniet u samen van een heerlijk zelf bereid tapas diner.

Een gedreven team met ruime ervaring in de keuken begeleiden u en uw gezelschap de gehele workshop tapas maken. De deelnemers worden gemotiveerd om op juiste wijze met elkaar te werken naar een mooi eind resultaat: een prachtig gedekte tafel met heerlijke Spaanse tapas. De Tapas workshop is maaltijd-vervangend en is mogelijk in het centrum van Alkmaar maar ook op andere locaties en zelfs (in overleg) bij u thuis! Beleef een culinair programma en geniet samen met uw collega's, familie of vrienden van deze complete tapas workshop Alkmaar! 
Plaats:
Mogelijk vanaf: 10 personen
Tijdsduur: 4,00 uur
 
Prijs exclusief btw: € 70,00 p.p. excl BTW (Bij 10 tot 60 personen)
Voor meer personen, vraag hier uw informatie aan!
 
Inclusief:

Inclusief
Chef-kok (en begeleiding afhankelijk van groepsgrootte)
Workshop Tapas maken (ongeveer 2,5 uur)
Tapas diner (maaltijdvervangend)
Drankenarrangement 4 uur (bier, wijn, fris)
Locatiehuur
Recepten na afloop toegestuurd

 
Uitbreidingsopties: Dit arrangenent heeft geen standaard uitbreidingsmogelijkheden.
 
Terug Vraag informatie aan

Deerns zei het volgende:

We hebben een top dag gehad. Alles was uitstekend georganiseerd en het weer werkte natuurlijk ook mee aan deze geweldige dag!