Eenhoorn Evenementen
Bel ons: 0229 - 757 080

Volg ons op:

ZESKAMP ALKMAAR!Een ware strijd om als kampioen te eindigen! Tijdens deze zeskamp Alkmaar gaat u samen met uw team tot het uiterste op de verschillende onderdelen. U doorloopt een parcours van zes sportieve activiteiten. Maar welk team ontvangt aan het eind van dit sportief uitje Alkmaar de titel en bijbehorende kampioentrofee? Beleef leuke en mooie activiteiten waarbij teambuilding voorop staat!

Ontvangst

U en uw gezelschap worden ontvangen aan de rand van Alkmaar. Hier starten we met een drankje en maken we ons klaar voor uw zeskamp Alkmaar!

Zeskamp Alkmaar! - Uniek sportief uitje Alkmaar!

Een sportief programma waarbij we u kennis laten maken met maar liefst zes activiteiten. Met een team van collega’s, familie of vrienden gaat u in mini-competitie de strijd aan op deze zes verschillende onderdelen. De teams worden hierbij getest op teamspirit, doorzettingsvermogen en samenwerking door middel van de volgende onderdelen:
  • Ultimate frisbee  
  • Estafette
  • Jeu d’ boules
  • Bounce Hockey
  • Ski lattenrace
  • Touw Trekken  
We eindigen na ongeveer 2,5 uur activiteiten op de eindlocatie voor een borrel en prijsuitreiking. Welk team is de kampioen en wint de felbegeerde Kampioentrofee? Geniet in ieder geval van een unieke zeskamp Alkmaar waarbij naast teambuilding de gezelligheid boventoon voert. Dit sportief uitje Alkmaar is standaard aan de rand van Alkmaar op gras uitvoerbaar, maar ook op uw eigen locatie en (tegen meerprijs) op het strand. Uiteraard is het mogelijk voor groepen vanaf 10 personen om voorafgaand aan deze activiteit te genieten van een heerlijke lunch of af te sluiten met een uitgebreid driegangen diner, buffet of barbecue!

 
Plaats:Alkmaar
Mogelijk vanaf:15 personen
Tijdsduur:3,00 uur
 
Prijs exclusief btw: € 31,50 p.p. excl BTW (Bij 15 tot 20 personen)
€ 30,00 p.p. excl BTW (Bij 21 tot 30 personen)
€ 28,50 p.p. excl BTW (Bij 31 tot 40 personen)
€ 27,00 p.p. excl BTW (Bij 41 tot 50 personen)
€ 25,50 p.p. excl BTW (Bij 51 tot 60 personen)
Voor meer personen, vraag hier uw informatie aan!
 
Inclusief:

Inclusief
Ontvangst met drankje (bier, wijn, fris)
Professionele begeleiding
Spelmaterialen Strand Zeskamp
Pauze met versnapering
Prijs voor de winnaars

 
Uitbreidingsopties: Dit arrangenent heeft geen standaard uitbreidingsmogelijkheden.
 
Terug Vraag informatie aan

Graham & Brown zei het volgende over DE WINTER PUBQUIZ HOORN MET DINER!:

Het arrangement was zeer leuk en spontaan. Collega's hebben zich meer dan vermaakt. Voor herhaling vatbaar en complimenten aan de organisatie."