Eenhoorn Evenementen
Bel ons: 0229 - 757 080

Volg ons op:

THE CH(V)OICE OF ALKMAAR!Maakt u tijdens dit spel in Alkmaar wel de juiste muzikale keuzes? Vandaag draait alles om muziek en uw keuzes! Uw team laat zich leiden door een MP3-speler met muzieknummers en een plattegrond om op de juiste locaties te komen. Maar weet u tijdens dit spel Alkmaar deze muzikale locaties wel te vinden? 

Ontvangst

U en uw gezelschap worden door onze begeleider op een gezellige locatie in Alkmaar ontvangen. Na een korte speluitleg gaat u en uw team het centrum van Alkmaar in gewapend met MP3-speler en plattegrond!

The Ch(V)oice of Alkmaar! - Muzikaal spel Alkmaar!

Vandaag draait alles om muziek en uw keuzes! U en uw team gaan de stad Alkmaar in op zoek naar de juiste locaties waar u de vragen en opdrachten gaat spelen. Maar hoe komt u op deze locaties? Alle teams ontvangen een plattegrond van Alkmaar centrum en een MP3-speler. Hierop staan muziekfragmenten van bekende hits. Op de plattegrond staan locaties gecombineerd met artiesten. Weet u welke artiest bij het muzieknummer op de MP3-speler hoort, dan weet u welke locatie op de plattegrond u en uw team moeten bezoeken. Op deze wijze lost u de vragen en opdracht op bij de verschillende locaties. Halverwege dit muzikale spel Alkmaar is er een tussenopdracht waarbij onze begeleider u uitvoerig gaat testen bij een korte Pubquiz!

We eindigen bij een gezellig café waar we uw eigen 'voice' nog even uitvoerig testen tijdens de karaoke battle. Alle onderdelen worden gecheckt door onze begeleider en het winnende team mag naar voren komen om de felbegeerd bokaal op te halen. Zij zijn de winnaars van The Ch(V)oice of Alkmaar! Uiteraard is dit muzikale spel Alkmaar verder uit te breiden met een heerlijk driegangen diner, buffet of uitgebreide barbecue. Beleef een actief, humoristisch en origineel uitje in Alkmaar vol van muziek en gezelligheid!

 
Plaats:
Mogelijk vanaf: 12 personen
Tijdsduur: 3,00 uur
 
Prijs exclusief btw: € 32,50 p.p. excl BTW (Bij 12 tot 20 personen)
€ 31,00 p.p. excl BTW (Bij 21 tot 30 personen)
€ 29,50 p.p. excl BTW (Bij 31 tot 40 personen)
€ 28,50 p.p. excl BTW (Bij 41 tot 50 personen)
€ 27,50 p.p. excl BTW (Bij 51 tot 60 personen)
Voor meer personen, vraag hier uw informatie aan!
 
Inclusief:

Inclusief
Ontvangst met 1 drankje p.p. (bier, wijn, fris)
Professionele begeleiding
Spelmaterialen The Ch(V)oice of
Versnapering tijdens het spel
Prijsje voor de winnaars

 
Uitbreidingsopties: Dit arrangenent heeft geen standaard uitbreidingsmogelijkheden.
 
Terug Vraag informatie aan

Graham & Brown zei het volgende over DE WINTER PUBQUIZ HOORN MET DINER!:

Het arrangement was zeer leuk en spontaan. Collega's hebben zich meer dan vermaakt. Voor herhaling vatbaar en complimenten aan de organisatie."