Eenhoorn Evenementen
Bel ons: 0229 - 757 080

Volg ons op:

HET GROTE HANGOVER SPEL ALKMAAR!

De dag na uw eigen vrijgezellenfeest Alkmaar wordt iedereen langzaam wakker met een enorme kater. Niemand heeft ook maar enig idee wat er de vorige avond exact is gebeurd. Die tattoo, hoe is die daar gekomen? Waarom werd ik wakker met een lippenstift tekening op mijn voorhoofd? En waarom heb ik al een ring om mijn vinger terwijl ik vandaag pas zou trouwen? HELP!  

Ontvangst

Als eerste nemen we een flinke borrel bij een café in het centrum om de kater weg te spoelen. Na de speluitleg door onze inspecteur start het spel!

Hangover Spel Alkmaar - Vrijgezellenfeest Alkmaar!

Tijdens dit Hangover spel Alkmaar gaat u in verschillende teams een reconstructie maken wat er de vorige avond is gebeurd, en waar het fout is gegaan... De teams ontvangen allen een exemplaar van 'Het Dagblad van Alkmaar' waarin opdrachten in de vorm van krantenartikelen staan weergegeven. Aan uw team de taak om de locaties uit deze artikelen te achterhalen en op deze locaties in het centrum van Alkmaar een reconstructie te maken. Een voorbeeld opdracht? Hoe kom ik toch aan die tattoo is de vraag. Volgens het krantenartikel heeft een getuige ons daar gisteravond zien lopen nabij de Tattooshop van Alkmaar. Dit gaat uw team dus op deze locatie in Alkmaar centrum direct reconstrueren! Gewapend met foto camera worden van iedere opdracht (krantenartikelen) foto's gemaakt waarop alle teamleden zeer enthousiast te zien zijn bij het 'zogenaamd' zetten van de tattoo. Nadat alle opdrachten zijn uitgevoerd volgt de ontknoping en leggen de teams alle puzzelstukjes in elkaar zodat er exact ontstaat hoe de voorgaande avond is verlopen, en de kater is ontstaan...!!

Na afloop bekijken we samen met alle teams op het scherm de foto's die door de teams bij de verschillende opdrachten zijn gemaakt. Humor met een fermé lach voeren de boventoon, reken maar! Beleef dit super komische bedrijfsuitje of vrijgezellenfeest Alkmaar voor mannen als vrouwen en speel het grote Hangover spel, waarbij iedereen zich na goed denkwerk de avond ervoor weer kan herinneren!

Optioneel tegen meerprijs mogelijk!
Van te voren kunt u zelf foto's aanleveren die wij aan de krant toevoegen. Zo ontstaat een op maat gemaakte krant voor uw eigen groep waarbij ieder team zijn krant mee naar huis mag nemen! Meerprijs inclusief opmaak + drukwerk bedragen hiervoor op onderstaande prijzen € 7,50 p.p. excl. BTW extra.
 
 
Plaats:
Mogelijk vanaf: 12 personen
Tijdsduur: 3,00 uur
 
Prijs exclusief btw: € 32,50 p.p. excl BTW (Bij 12 tot 20 personen)
€ 31,00 p.p. excl BTW (Bij 21 tot 30 personen)
€ 29,50 p.p. excl BTW (Bij 31 tot 40 personen)
€ 28,50 p.p. excl BTW (Bij 41 tot 50 personen)
€ 27,50 p.p. excl BTW (Bij 51 tot 60 personen)
Voor meer personen, vraag hier uw informatie aan!
 
Inclusief:

Inclusief
Ontvangst met 1 drankje p.p. (bier, wijn, fris)
Professionele begeleiding
Spelmaterialen Hangover Game
Versnapering tijdens het spel
Prijsje voor de winnaars

 
Uitbreidingsopties: Dit arrangenent heeft geen standaard uitbreidingsmogelijkheden.
 
Terug Vraag informatie aan

Olympus Nederland B.V. zei het volgende over LIMO DROPPING HOORN MET GPS TOCHT!:

Zeer prettig contact gehad zowel in het opzetten van het arrangement als tijdens het torrent time.