Eenhoorn Evenementen
Bel ons: 0229 - 757 080

Volg ons op:

HIGHLAND GAMES ALKMAAR!Vandaag bent u een echte Schotse krijger en speelt u de meer dan 4000 jaar oude Highland games. Kracht, tactiek en samenwerking zijn van belang bij dit teambuildingsuitje Alkmaar. Maar eerst kleden we ons om want een echte Schotse krijger heeft een traditionele kilt aan! Dus kom op en uit die broek (en onderbroek)! 

Ontvangst

Op een locatie aan de rand van Alkmaar komen u en uw gezelschap samen. Na de introductie door onze begeleider gaan de Highland Games van start!

Highland Games Alkmaar - Teambuildingsuitje Alkmaar

Staat iedereen klaar in de Schotse kledij? De teams worden gevormd en we starten met een warming-up waarin de Schotse tradities aan bod komen (eventueel mogelijk met een echte doedelzakspeler). Zodra uw spieren goed warm zijn kan de ware strijd beginnen! Tijdens dit sportieve en actieve programma spelen de teams een aantal spellen waaronder Caber Tossing, het over de kop gooien van boomstammen. Shots, oftewel kogelstoten. Roll the Barrel, een zwaar vat over een moeilijk parcours rollen. Altijd al de man of vrouw met de bijl willen zijn? Dit is uw kans! Richt met je bijl op het bord en gooi de meeste punten tijdens Throw an Aks. Ook spelen we Hit the Nail en Tug of War. Na de zware strijd is het tijd voor wat verkoeling. Zoals de Schotse traditie voorschrijft is het tijd voor bier! Cheers! Het programma is verder uit te breiden met een diner, buffet of feestavond op locatie in Alkmaar.

Dit unieke teambuildingsuitje Alkmaar kan plaats vinden op een grasveld of sportterrein. Het programma is geschikt voor zowel mannen als vrouwen die van een uitdaging houden. De stoere vrouwen spelen met de mannen mee, maar voor de andere vrouwen hebben we de onderdelen aangepast. Tijdens de prijsuitreiking huldigen we het winnende team, de sterkste man en de stoerste vrouw!

 
Plaats:Alkmaar
Mogelijk vanaf:15 personen
Tijdsduur:3,00 uur
 
Prijs exclusief btw: € 33,50 p.p. excl BTW (Bij 15 tot 20 personen)
€ 32,00 p.p. excl BTW (Bij 21 tot 30 personen)
€ 30,50 p.p. excl BTW (Bij 31 tot 40 personen)
€ 29,00 p.p. excl BTW (Bij 41 tot 50 personen)
€ 27,50 p.p. excl BTW (Bij 51 tot 60 personen)
Voor meer personen, vraag hier uw informatie aan!
 
Inclusief:

Inclusief
Ontvangst met 1 drankje p.p. (bier, wijn, fris)
Professionele begeleiding
Spelmateriaal Highland Games incl. Schotse rok in bruikleen!
Pauze met glas bier (of wijn/fris)
Prijs voor de winnaars

 
Uitbreidingsopties: Dit arrangenent heeft geen standaard uitbreidingsmogelijkheden.
 
Terug Vraag informatie aan

Olympus Nederland B.V. zei het volgende over LIMO DROPPING HOORN MET GPS TOCHT!:

Zeer prettig contact gehad zowel in het opzetten van het arrangement als tijdens het torrent time.