Eenhoorn Evenementen
Bel ons: 0229 - 757 080

Volg ons op:

WORKSHOP CARDIO-STRIPTEASE ALKMAAR!Cardio-striptease is een combinatie van dans, aerobics en striptease. Helemaal hot in Amerika razend populair mede dankzij celebraties als Jennifer Aniston en Carmen Electra. Een sensuele en erotische workshop voor dames, vol van humor en met een dikke knipoog. Zeer geschikt als vriendinnendag Alkmaar!  

Ontvangst

Op gezellige locatie in het centrum van Alkmaar worden u en uw gezelschap ontvangen door onze instructrice. Na een korte introductie start de workshop cardio-striptease met een goede warming-up.

Cardio-Striptease Alkmaar - Vriendinnendag Alkmaar!

De workshop begint met een performance van een professionele (cardio-striptease) danseres. Zij geeft een korte demonstratie van het cardio-striptease zodat u weet wat u te wachten staat. Na een gezamenlijke warming-up leert zij u de basismoves en de verleiding van strip en tease. Ondertussen heeft iedereen een mooie outfit ontvangen speciaal voor deze sensuele dans. De outfit gaat over uw eigen kleding of over de eigen lingerie. Nu bent u helemaal klaar en kan het verleiden beginnen...

Beleef deze bijzondere en ultieme workout om goed in shape te blijven, waarbij vrouwelijk, zelfverzekerdheid en sexy voelen de basis vormen. De workshop cardio-striptease Alkmaar is zeer aan te raden bij bijvoorbeeld een vrijgezellenfeest met dames of een vriendinnendag Alkmaar. In geval van een vrijgezellenfeest hebben wij zelfs een speciale mooie strip-bruidsoutfit, speciaal voor het aankomend bruidje! Beleef een workshop vol van sensualiteit, humor, activiteit en een vleugje erotiek! Deze cardio-striptease workshop is verder uit te breiden met een spelprogramma in Alkmaar, gezellige High Tea, workshop of Rondvaart Alkmaar. Uiteraard is een heerlijk Driegangen diner, buffet of uitgebreide borrel na afloop ook mogelijk. Voor meer informatie over dit vrijgezellenfeest of vriendinnendag Alkmaar neemt u geheel vrijblijvend contact met ons op.

 
Plaats:
Mogelijk vanaf: 15 personen
Tijdsduur: 1,30 uur
 
Prijs exclusief btw: € 36,50 p.p. excl BTW (Bij 15 tot 20 personen)
Voor meer personen, vraag hier uw informatie aan!
 
Inclusief:

Inclusief
Professionele cardio-striptease danseres
Workshop cardio-striptease
Gebruik van 'tease' kleding voor alle deelnemers
Locatiehuur
Welkomstdrankje

 
Uitbreidingsopties: Dit arrangenent heeft geen standaard uitbreidingsmogelijkheden.
 
Terug Vraag informatie aan

Belastingdienst Hoorn zei het volgende over EEN BAANTJER MYSTERIE HOORN!:

Het Baantjer-mysterie was leuk om te doen. De ontknoping was vol humor en het eten daarna PRIMA. Al met al een zeer geslaagde dag!