Eenhoorn Evenementen
Bel ons: 0229 - 757 080

Volg ons op:

OPZWEPENDE TOUR MET MISS LATEX ALKMAAR!Moet u een gewaagd vrijgezellenfeest organiseren in Alkmaar? Dan kunt u de bruid of bruidegom eens 'prettig' verrassen! Tijdens deze tour neemt onze mooie maar strenge Miss Latex u mee door Alkmaar. Gewapend met zweep en andere speelderijen drijft zij u voort door het centrum tijdens de vele gekke en vreemde opdrachten!  

Ontvangst

De aankomende bruidegom en uw gezelschap zitten in een gezellig café niets vermoedend aan een drankje. Dan gaat de deur open en klinkt er streng; Wie gaat hier trouwen?! De bruidegom weet dan al hoe laat het is....

Miss Latex Tour - Vrijgezellenfeest organiseren Alkmaar!

Gewapend met zweep, knuppel en andere speelderijen staat zij in strakke sexy outfit in de deuropening. Vanaf dit moment is haar bevel bindend en gaat u met z'n allen op pad door Alkmaar. Alle deelnemers worden verdeeld in teams waarbij er gedurende dit vrijgezellenfeest tien opdrachten moeten worden uitgevoerd. Deze opdrachten zijn in de enveloppen terug te vinden die Miss Latex bij zich heeft. Nadat een opdracht door het team correct is uitgevoerd wacht er een beloning. Maar wanneer een opdracht faalt volgt er natuurlijk 'straf'! Bij iedere opdracht voeren beide teams deze uit maar is het voor de aanstaande bruidegom allemaal net iets moeilijker. We eindigen in een gezellig café waar we de speciale eindopdracht uitvoeren. Hier maken we het winnende team bekend!

Uiteraard houden we het voor iedereen wel gezellig en gaan de verschillende opdrachten niet té ver. De Bruidegom moet namelijk nog wel 'gelukkig' kunnen trouwen. Deze Miss Latex Tour Alkmaar is verder uit te breiden met een rondvaart door Alkmaar, heerlijk driegangen diner, buffet of uitgebreide barbecue op een mooie locatie in Alkmaar centrum. Voor meer informatie neemt u geheel vrijblijvend contact met ons op. Moet u een origineel vrijgezellenfeest organiseren in Alkmaar? Dit vrijgezellenuitje zorgt in ieder geval voor een hoop hilarische momenten waar u tijdens het 'ja woord' nog om zit te lachen...

 
Plaats:
Mogelijk vanaf: 15 personen
Tijdsduur: 2,00 uur
 
Prijs exclusief btw: € 39,50 p.p. excl BTW (Bij 15 tot 20 personen)
€ 33,50 p.p. excl BTW (Bij 21 tot 30 personen)
€ 29,50 p.p. excl BTW (Bij 31 tot 40 personen)
€ 26,50 p.p. excl BTW (Bij 41 tot 50 personen)
€ 24,50 p.p. excl BTW (Bij 51 tot 60 personen)
Voor meer personen, vraag hier uw informatie aan!
 
Inclusief:

Inclusief
Miss Latex in complete outfit
Spelmateriaal Miss Latex Tour 2 uur
Portie bittergarnituur tijdens pauze
Prijs voor de winnaars!
Consumpties 2 p.p. (bier, wijn, fris)

 
Uitbreidingsopties: Dit arrangenent heeft geen standaard uitbreidingsmogelijkheden.
 
Terug Vraag informatie aan

Gemeente Heiloo zei het volgende over DE SLEUTELS VAN... FORT KIJKDUIN!:

Eenhoorn Evenementen weet je te verassen met activiteiten die je van te voren niet weet. Gewoon een top activiteit met goed eten en butter project aan het einde.