Eenhoorn Evenementen
Bel ons: 0229 - 757 080

Volg ons op:

MAAK JE EIGEN VIDEOCLIP ALKMAAR!Bent u de nieuw Rihanna, Michael Jackson of Justin Bieber? Dat mag u vandaag laten zien tijdens het opnemen van uw eigen videoclip! Vooraf kiest u samen een muzieknummer uit voor deze videoclip. Na het schrijven van het complete script, verzamelen van mooie outfits en kiezen van de juiste locaties gaat u samen met onze cameraman op pad om uw eigen videoclip te schieten tijdens dit vrijgezellenuitje Alkmaar! 

Ontvangst

Op een gezellige locatie in het centrum van Alkmaar ontvangen we u met een drankje. Na een korte intro starten we met het schrijven van het script.

Maak je eigen Videoclip - Vrijgezellenuitje Alkmaar!

Onder deskundige leiding van een professionele regisseur gaat u samen met uw vrienden of vriendinnen een script schrijven. Welke locaties gaan we bezoeken, wat voor materialen zijn er nodig en wie spelen de rollen bij iedere scene? Hierna gaan we naar de gekozen locaties waar we de 'shoot' gaan houden. Vol overgave acteert, improviseert en zingt u op overtuigende wijze recht in de camera. Voor heel even waant u zich een bekende MTV ster en deelt u handtekeningen uit aan nieuwsgierige omstanders (jullie eigen fans of groupies)!

Gedurende dit vrijgezellenuitje Alkmaar is er een tweede camera beschikbaar die u zelf bediend. Hiermee maken we de 'Making of' van uw videoclip. Na een paar dagen ontvangt u de opname waarop de compleet gemonteerde videoclip te zien is, de 'making of' en eventueel een mooie slideshow van alle gemaakte foto's die op de dag zelf gemaakt zijn. Op deze unieke wijze beleefd u een prachtige dag maar heeft u tevens een originele en blijvende herinnering aan dit vrijgezellenuitje Alkmaar vol muziek- en filmplezier! Tevens kan de videoclip bij een trouwerij als het welbekende 'stukje' dienen. Indien gewenst kan de clip zelfs op Youtube gezet worden, zodat u altijd en overal de clip aan anderen kunt laten zien.

 
Plaats:
Mogelijk vanaf: 15 personen
Tijdsduur: 3,00 uur
 
Prijs exclusief btw: € 47,50 p.p. excl BTW (Bij 15 tot 20 personen)
€ 45,00 p.p. excl BTW (Bij 21 tot 40 personen)
€ 42,50 p.p. excl BTW (Bij 41 tot 60 personen)
Voor meer personen, vraag hier uw informatie aan!
 
Inclusief:

Inclusief
Ontvangst met 1 drankje p.p. (bier, wijn, fris)
Professionele begeleiding (regisseur)
Benodigde materialen waaronder filmcamera's (in bruikleen)
Gemonteerde clip digitaal aangeleverd

 
Uitbreidingsopties: Dit arrangenent heeft geen standaard uitbreidingsmogelijkheden.
 
Terug Vraag informatie aan

Hama Netherlands B.V. zei het volgende over DE WINTER PUBQUIZ HOORN!:

Wij van Hama NL gevestigd in Hoorn hebben ontzettend genoten van de Winter Pubquiz. De quizleider was enthousiast, pubquiz was erg leuk en gevarieerd!