Eenhoorn Evenementen
Bel ons: 0229 - 757 080

Volg ons op:

RONDVAARTBOOT ALKMAAR!Met uw eigen priv├ęboot door de grachten van Alkmaar? Dat kan! Stap aan boord van deze prachtige schuit en zie de stad eens van de andere kant. Samen met uw gezelschap maakt u een prachtige rondvaart Alkmaar terwijl onze schipper u wegwijs maakt bij de vele bezienswaardigheden onderweg! 

Ontvangst

U en uw gezelschap worden ontvangen in het centrum van Alkmaar door onze schipper. Stap aan boord en maak u klaar voor een prachtige rondvaart door Kaasstad Alkmaar!

Rondvaartboot Alkmaar - Unieke Rondvaart Alkmaar!

De leukste manier om de stad te bezichtigen is vanaf het water! U en uw gezelschap stappen aan boord en onze schipper heet iedereen welkom. Trossen los en volle kracht vooruit! Bekende gebouwen, beeldwerken en andere unieke bezienswaardigheden van Alkmaar aan de gracht komen vanzelf voorbij. Het Huis met de Kogel, de Molen van Piet, de Accijnstoren en het Waagplein zijn enkele locaties met bijzondere verhalen. De schipper vertelt u op verzoek de nodige informatie zodat het historische oude centrum van Alkmaar tot leven komt!

Deze rondvaart Alkmaar is op ieder gewenst tijdstip te reserveren. Gezellig voor in de middag of genieten in de avondzon op het water. Uiteraard is de rondvaart verder uit te breiden met andere activiteiten, lunch, heerlijk driegangen diner, buffet of uitgebreide barbecue in het centrum van Alkmaar. Beleef een prachtige rondvaart Alkmaar op deze gezellige rondvaartboot waarbij u en uw gezelschap volop zullen genieten!

 
Plaats:Alkmaar
Mogelijk vanaf:10 personen
Tijdsduur:1,00 uur
 
Prijs exclusief btw: € 16,50 p.p. excl BTW (Bij 10 tot 20 personen)
€ 15,50 p.p. excl BTW (Bij 21 tot 30 personen)
€ 14,50 p.p. excl BTW (Bij 31 tot 40 personen)
€ 13,50 p.p. excl BTW (Bij 41 tot 50 personen)
€ 12,50 p.p. excl BTW (Bij 51 tot 60 personen)
Voor meer personen, vraag hier uw informatie aan!
 
Inclusief:

Inclusief
Rondvaart door Alkmaar van 1 uur
Professionele schipper
Rondvaartboot open (max 46 pers.) - Meerdere beschikbaar

 
Uitbreidingsopties: Dit arrangenent heeft geen standaard uitbreidingsmogelijkheden.
 
Terug Vraag informatie aan

Belastingdienst Hoorn zei het volgende over EEN BAANTJER MYSTERIE HOORN!:

Het Baantjer-mysterie was leuk om te doen. De ontknoping was vol humor en het eten daarna PRIMA. Al met al een zeer geslaagde dag!