Eenhoorn Evenementen
Bel ons: 0229 - 757 080

Volg ons op:

STADSWANDELING ALKMAAR MET GIDS!Samen met onze gids maakt u een mooie rondleiding Alkmaar door het historisch centrum. Een tour waarbij we langs vele bezienswaardigheden komen die de stad Alkmaar rijk is. Op iedere locatie vertelt onze gids u prachtige uiteenlopende verhalen en leuke anekdotes over de historie maar ook over het heden. Beleef een unieke rondleiding onder begeleiding van onze gids!  

Ontvangst

U en uw gezelschap worden op het Waagplein in het centrum ontvangen door onze gids. Na een korte intro start deze stadswandeling door Alkmaar!

Stadswandeling Alkmaar - Mooie rondleiding Alkmaar!

Bent u bekend, of onbekend in Alkmaar? In beide gevallen valt er een hoop te ontdekken in deze stad vol met historie. We starten op het Waagplein waar in de zomer periode de traditionele kaasmarkt plaats vindt. Vervolgens nemen we u mee naar verschillende locaties door het centrum. De molen van Piet, het bekende standbeeld van Rudi Carrell, het huis met de kogel, de Accijnstoren en niet te vergeten het prachtige Hof van Sonoy! Maar wie denkt dat deze tour alleen maar geschiedenis met zich mee brengt heeft het mis. Alkmaar bruist en is tegenwoordig een moderne stad waarin historie en heden hand in hand met elkaar gaan. Onze professionele gids neemt u in anderhalf uur tijd mee langs vele locaties waar hij uitgebreid verteld over de bezienswaardigheid. Door de manier van vertellen brengt hij de stad bij u tot leven. Oja, en op verzoek lopen we ook nog even door de warmste straat van Alkmaar, waar zich net als in Amsterdam een kleine 'roze buurt' heeft gevestigd. Ook over deze straat weet onze gids u genoeg verhalen te vertellen...

Uiteraard is deze rondleiding Alkmaar verder uit te breiden met bijvoorbeeld de start met koffie/thee en gebak, tussen de rondleiding door een borreltje met bittergarnituur in een gezellig Alkmaars café of na afloop van de rondleiding een heerlijk driegangen diner, buffet of uitgebreide barbecue. Voor meer informatie neemt u geheel vrijblijvend contact met ons op.

 
Plaats:Alkmaar
Mogelijk vanaf:10 personen
Tijdsduur:2,00 uur
 
Prijs exclusief btw: € 12,50 p.p. excl BTW (Bij 10 tot 20 personen)
€ 11,50 p.p. excl BTW (Bij 21 tot 30 personen)
€ 10,50 p.p. excl BTW (Bij 31 tot 40 personen)
€ 9,50 p.p. excl BTW (Bij 41 tot 50 personen)
€ 8,50 p.p. excl BTW (Bij 51 tot 60 personen)
Voor meer personen, vraag hier uw informatie aan!
 
Inclusief:

Inclusief
Professionele Gids (1 per 25 personen)
Rondleiding door Alkmaar (Max. 2 uur)

 
Uitbreidingsopties: Dit arrangenent heeft geen standaard uitbreidingsmogelijkheden.
 
Terug Vraag informatie aan

Symbiant B.V. zei het volgende over DINER, DRINKS AND DANCE!:

Tijdens evenement was alles nog aan te passen. Onze afspraken werden nageleefd en overleg was ten alle tijde mogelijk. Flexibele instelling!