Eenhoorn Evenementen
Bel ons: 0229 - 757 080

Volg ons op:

WALKING DINER ALKMAAR!Kunt u niet kiezen uit de leuke restaurantjes in Alkmaar? Hier is uw oplossing! Tijdens dit walking diner in het centrum van Alkmaar bezoekt u drie restaurants voor een voor-, hoofd- en nagerecht. Op uw route naar het volgende restaurant neemt onze gids u mee voor een mooie diner rondleiding Alkmaar door het prachtige centrum. We eindigen bij het volgende restaurant waar we uw volgende gang serveren! 

Ontvangst

U en uw gezelschap worden ontvangen bij het eerste restaurant in Alkmaar. Neem plaats en geniet van een heerlijk voorgerecht en een drankje.

Walking Diner Alkmaar - Diner Rondleiding Alkmaar!

Deze avond bieden wij u een heerlijk driegangen diner aan in het centrum van Alkmaar. Maar dit is niet zomaar een diner. Het is een diner op maar liefst drie verschillende locaties! Een leuke manier om eens lekker te tafelen, waarbij u telkens weer naast iemand anders plaats neemt. Onder het genot van een drankje en een heerlijk gerecht vliegt de tijd voorbij dus, door naar het volgende restaurant. Tijdens een uitgebreide tour door het centrum van Alkmaar vertelt onze gids u tussen de gangen door over de historie en actuele zaken die spelen in Alkmaar. U loopt samen met de gids langs bijvoorbeeld het huis met de kogel, het accijnshuisje en de molen van Piet! Aangekomen in het volgende restaurant neemt u wederom plaats voor uw volgende gang. Ook houden wij uiteraard rekening met de vegetarische medemens waardoor wij het menu kunnen aanpassen.

Dit Walking Diner Alkmaar is mogelijk voor zowel kleine als grote groepen. Daarnaast is dit arrangement verder uit te breiden met een leuke rondvaart, workshop of activiteit. Moet u een uniek uitje organiseren in Alkmaar, dan geeft dit arrangement u drie 'culinaire' feesten in één. Voor meer informatie over deze diner rondleiding Alkmaar of eventuele uitbreidingsopties neemt u geheel vrijblijvend contact met ons op.

 
Plaats:
Mogelijk vanaf: 12 personen
Tijdsduur: 4,00 uur
 
Prijs exclusief btw: € 59,50 p.p. excl BTW (Bij 12 tot 20 personen)
€ 58,00 p.p. excl BTW (Bij 21 tot 30 personen)
€ 56,50 p.p. excl BTW (Bij 31 tot 40 personen)
€ 55,50 p.p. excl BTW (Bij 41 tot 50 personen)
€ 54,50 p.p. excl BTW (Bij 51 tot 60 personen)
Voor meer personen, vraag hier uw informatie aan!
 
Inclusief:

Inclusief
Professionele Gids
Rondleiding van 2x 45 minuten tussen de gangen door!
Voorgerecht bij Restaurant 1
Hoofdgerecht bij Restaurant 2
Dessert bij Restaurant 3

 
Uitbreidingsopties: Dit arrangenent heeft geen standaard uitbreidingsmogelijkheden.
 
Terug Vraag informatie aan

Westfries Gasthuis zei het volgende over EEN BAANTJER MYSTERIE HOORN!:

Het was helemaal TOP! Alles goed geregeld. Gemaakte afspraken werden nagekomen. Er werd moeite gedaan om aan onze wensen te kunnen voldoen!