Eenhoorn Evenementen
Bel ons: 0229 - 757 080

Volg ons op:

SOLEXTOUR VOLENDAM!Altijd al eens op een ouderwetse solex willen rijden? Of gaat u juist terug naar uw jeugd tijdens deze solextour Volendam? Vandaag maakt u een prachtige tour van 3 uur door het Waterlandse landschap. Halverwege deze solextour maken we een korte stop bij een leuk dorpscaf√© voor een borrel met bittergarnituur! 

Ontvangst

U wordt ontvangen door onze solex expert die kort uitleg zal geven over de solex. Na een korte proefrit starten we de solex opnieuw en gaan we in volle vaart vooruit voor een mooie solextour door Volendam en omgeving.

Een sportief uitje door Waterland!

Maak onder begeleiding van onze solex expert een mooie tour door het vissersdorpje Volendam, Edam en diverse andere dorpjes in Waterland. Geniet van deze mooie dorpjes, weilanden en water in de frisse buitenlucht. Onze begeleider gaat voorop en neemt u mee op de route. Halverwege deze solextour Volendam stopt u bij een gezellig dorpscafé voor een borrel met bittergarnituur. Samen met uw collega's, vrienden of familie klets u onder het genot van een drankje even bij op het terras! Na de korte pauze starten we opnieuw de solex voor het laatste gedeelte en komen we op de eindlocatie. Hier plaatsen we de solexen weer netjes naast elkaar en vervolgt u uw programma.

De startlocatie van de solextour Volendam kunt u in overleg met ons bepalen. Wilt u bijvoorbeeld starten vanaf uw eigen huis, vanaf uw werklocatie of van iedere andere locatie, dan is dat voor ons geen probleem. Dit is tevens al in onderstaande prijs meegenomen. Uiteraard is het mogelijk om vooraf te starten met een lunch of na afloop te genieten van een heerlijk driegangen diner of buffet. Deze solextour is tevens mogelijk vanuit andere plaats in Noord-Holland! Beleef een heerlijk sportief uitje Volendam op de ouderwetse solex waarbij iedereen volop zal genieten!

 
Plaats:
Mogelijk vanaf: 12 personen
Tijdsduur: 3,00 uur
 
Prijs exclusief btw: € 62,50 p.p. excl BTW (Bij 12 tot 20 personen)
€ 61,50 p.p. excl BTW (Bij 21 tot 30 personen)
€ 60,50 p.p. excl BTW (Bij 31 tot 40 personen)
€ 59,50 p.p. excl BTW (Bij 41 tot 50 personen)
€ 58,50 p.p. excl BTW (Bij 51 tot 60 personen)
Voor meer personen, vraag hier uw informatie aan!
 
Inclusief:

Inclusief
Professionele begeleiding
Borrel met bittergarnituur tijdens pauze!
Solexhuur 1 solex p.p.
Tour van 3 uur en volle tank benzine
Transport (op iedere gewenste start- en eindlocatie)
Let op! Voor het rijden op de solex is een geldig rijbewijs nodig.

 
Uitbreidingsopties: Dit arrangenent heeft geen standaard uitbreidingsmogelijkheden.
 
Terug Vraag informatie aan

Duijn Bloem Voss Advocaten zei het volgende over SOLEXTOUR HOORN!:

Wij hebben ontzettend genoten van deze Solextour als kantooruitje! De omgeving was prachtig en alles is goed gegaan. Zeker voor herhaling vatbaar!