Eenhoorn Evenementen
Bel ons: 0229 - 757 080

Volg ons op:

DE BITTERBALLEN RACE VOLENDAM!

Hoeveel bitterballen wint uw team vandaag? Tijdens deze bitterballenrace Volendam kunnen u en uw team bitterballen verdienen door uw eigen inzet. Scoor bitterballen door vragen en opdrachten goed uit te voeren. De hoofdprijs? Het aantal gescoorde bitterballen uitgekeerd in echte warme bitterballen!  

Ontvangst

Bij een gezellig café in Volendam worden u en uw gezelschap ontvangen door onze begeleider. Na een korte speluitleg ontvangt u het spelmateriaal en gaan u en uw team het centrum in om bitterballen te verzamelen!

Een echt bedrijfs- of vrijgezellenuitje Volendam!

Het doel van dit programma; Scoor Bitterballen! U en uw team gaan deze middag op pad om vragen en opdrachten te beantwoorden. U krijgt de keuze tussen makkelijk, gemiddelde en gedurfde vragen en opdrachten. Een voorbeeld van een gedurfde vraag? Volendam staat mede bekend om haar Volendamse klederdracht. Zorg dat uw team gratis op de foto gaan waarbij minimaal 3 personen uit uw team deze klederdracht dragen. Maak hiervan een foto met de mobiele telefoon! Bij iedere vraag of opdracht zijn bitterballen te verdienen. Het aantal te verdienen bitterballen is afhankelijk van de moeilijkheidsgraad die u en uw team op ieder locatie kiest. Faalt een vraag of opdracht, dan gaan er uiteraard bitterballen van uw totaalscore af. Ook testen we tijdens deze Bitterballenrace door Volendam uw persoonlijke bitterballen kennis! Op de eindlocatie bekijkt onze begeleider uw teamscore en huldigen we het winnende team. Zij ontvangen het aantal fictief verdiende bitterballen uitgekeerd in echte warme bitterballen!

De Bitterballenrace Volendam is uiteraard verder uit te breiden met een lunch, driegangen diner of een heerlijke Volendamse rommeltafel bestaande uit diverse gerechten. Zoekt u een spel waarbij een beetje lef nodig is, dan is dit bedrijfs-, personeels- of vrijgezellenuitje Volendam echt iets voor u!

 
Plaats:
Mogelijk vanaf: 10 personen
Tijdsduur: 3,00 uur
 
Prijs exclusief btw: € 29,50 p.p. excl BTW (Bij 10 tot 20 personen)
€ 28,00 p.p. excl BTW (Bij 21 tot 30 personen)
€ 26,50 p.p. excl BTW (Bij 31 tot 40 personen)
€ 25,50 p.p. excl BTW (Bij 41 tot 50 personen)
€ 24,50 p.p. excl BTW (Bij 51 tot 60 personen)
Voor meer personen, vraag hier uw informatie aan!
 
Inclusief:

Inclusief
Professionele begeleiding
Spelmaterialen Bitterballenrace
Versnapering tijdens het spel
Prijs voor de winnaars! (aantal verdiende bitterballen)
Consumptie 1 p.p.

 
Uitbreidingsopties: Dit arrangenent heeft geen standaard uitbreidingsmogelijkheden.
 
Terug Vraag informatie aan

Jip B.V. zei het volgende over FOTO IN KLEDERDRACHT VOLENDAM!:

Wij hebben een super dag beleefd! Heel fijn was het dat bas die dag met ons mee ging elke keer als we dan vragen hadden of er moest nog iets geregeld worden hielp hij ons Perfekt! De casino avond was ook enorm gezellig en de complimenten aan de croupiers wat Freek met kaarten kan is onvoorstelbaar. Enorm bedankt voor de geweldige dag