Eenhoorn Evenementen
Bel ons: 0229 - 757 080

Volg ons op:

THE CH(V)OICE OF VOLENDAM!Maakt u tijdens dit spel wel de juiste 'muzikale' keuzes? Vandaag draait alles om muziek en uw keuzes door Volendam! Uw team laat zich leiden door een MP3-speler met verschillende nummers en een plattegrond om op de juiste locaties te komen. Maar weet u deze muzikale locaties in Volendam wel te vinden?  

Ontvangst

U en uw gezelschap worden door onze begeleider bij een gezellig café in Volendam ontvangen. Na een korte speluitleg gaan u en uw team het centrum in gewapend met MP3-speler en plattegrond!

Gezellig muzikaal spel Volendam met palingsound!

Vandaag draait alles om muziek en uw keuzes! U en uw team gaan het centrum van Volendam in op zoek naar de juiste locaties waar u de vragen gaat beantwoorden. Maar hoe komt u op deze locaties? Alle teams ontvangen een plattegrond van Volendam en een MP3-speler. Hierrop staan muziekfragmenten van bekende hits. Op de plattegrond staan locaties gecombineerd met artiesten. Weet u welke artiest bij het muzieknummer op de MP3-speler hoort, dan weet u welke locatie op de plattegrond u en uw team moeten bezoeken. Op deze wijze lost u de vragen op verschillende locaties op. Halverwege dit muzikale spel Volendam is er een tussenopdracht waarbij onze begeleider u uitvoerig gaat testen bij een korte Pubquiz!

We eindigen bij een gezellig café waar we uw eigen 'voice' tijdens de karaoke battle nog even uitvoerig testen. Alle onderdelen worden nagekeken en het winnende team mag naar voren komen om de felbegeerd bokaal op te halen. Dit zijn de winnaars van The Ch(V)oice of Volendam! Uiteraard is dit muzikale spel Volendam verder uit te breiden met een diner, buffet of een heerlijke Volendamse Rommeltafel. Beleef een actief, humoristisch en origineel uitje in Volendam vol met muziek!

 
Plaats:
Mogelijk vanaf: 12 personen
Tijdsduur: 3,00 uur
 
Prijs exclusief btw: € 32,50 p.p. excl BTW (Bij 12 tot 20 personen)
€ 31,00 p.p. excl BTW (Bij 21 tot 30 personen)
€ 29,50 p.p. excl BTW (Bij 31 tot 40 personen)
€ 28,50 p.p. excl BTW (Bij 41 tot 50 personen)
€ 27,50 p.p. excl BTW (Bij 51 tot 60 personen)
Voor meer personen, vraag hier uw informatie aan!
 
Inclusief:

Inclusief
Ontvangst met 1 drankje p.p. (bier, wijn, fris)
Professionele begeleiding
Spelmaterialen The Ch(V)oice of
Versnapering tijdens het spel
Prijsje voor de winnaars

 
Uitbreidingsopties: Dit arrangenent heeft geen standaard uitbreidingsmogelijkheden.
 
Terug Direct uw offerte! Informatie aanvragen

Belastingdienst Hoorn zei het volgende over EEN BAANTJER MYSTERIE HOORN!:

Het Baantjer-mysterie was leuk om te doen. De ontknoping was vol humor en het eten daarna PRIMA. Al met al een zeer geslaagde dag!