Eenhoorn Evenementen
Bel ons: 0229 - 757 080

Volg ons op:

HIGHLAND GAMES VOLENDAM!Vandaag bent u een echte Schotse krijger in Volendam, en speelt u de meer dan 4000 jaar oude Highland games of Volendam! Diverse activiteiten die u samen met uw team zult moeten volbrengen. Maar eerst kleden we ons om want een echte Schotse krijger heeft een traditionele kilt aan dus, uit die broek, en onderbroek! (De Highland games zijn te spelen door zowel mannen als vrouwen)  

Ontvangst

Op een mooie locatie in Volendam worden uw en uw gezelschap ontvangen. Na een korte introductie starten de Highland games of Volendam!

Een unieke teamactiviteit Volendam met uw collega's!

Staat iedereen klaar in de Schotse kledij? Goed zo, dan starten we direct met een bijzondere warming-up waarin de Schotse tradities aan bod komen (eventueel mogelijk met een doedelzakspeler). Zodra uw spieren goed warm zijn, kan de ware strijd tussen alle deelnemers beginnen! Tijdens dit sportieve en actieve programma spelen we in teams een aantal verschillende spellen waaronder Caber Tossing, het over de kop gooien van 'echte' boomstammen. Shots, bij ons bekend als kogelstoten. Roll the Barrel, een zwaar vat over een parcours met hindernissen rollen. Altijd al de man of vrouw met de bijl willen zijn? Pak dan deze kans en richt met een bijl op het bord. Gooi de meeste punten tijdens Throw an Aks. Ook spelen we Hit the Nail en Tug of War.

Uiteraard valt dit programma uit te breiden met een lunch, driegangen diner of heerlijke Volendamse Rommeltafel. Beleef deze unieke teamactiviteit Volendam, en geniet van deze Schotse traditie! Het programma is geschikt voor zowel mannen als vrouwen die van een uitdaging houden. De stoere vrouwen spelen met de mannen mee, maar voor de andere vrouwen hebben we de onderdelen aangepast. Tijdens de prijsuitreiking wordt het winnende team, sterkste man en stoerste vrouw bekend gemaakt.

 
Plaats:
Mogelijk vanaf: 12 personen
Tijdsduur: 3,00 uur
 
Prijs exclusief btw: € 32,50 p.p. excl BTW (Bij 12 tot 20 personen)
€ 31,00 p.p. excl BTW (Bij 21 tot 30 personen)
€ 29,50 p.p. excl BTW (Bij 31 tot 40 personen)
€ 28,50 p.p. excl BTW (Bij 41 tot 50 personen)
€ 27,50 p.p. excl BTW (Bij 51 tot 60 personen)
Voor meer personen, vraag hier uw informatie aan!
 
Inclusief:

Inclusief
Ontvangst met 1 drankje p.p. (non alcoholisch)
Professionele begeleiding
Spelmaterialen en benodigdheden
Prijs voor de winnaars

 
Uitbreidingsopties: Dit arrangenent heeft geen standaard uitbreidingsmogelijkheden.
 
Terug Vraag informatie aan

Belastingdienst Hoorn zei het volgende over EEN BAANTJER MYSTERIE HOORN!:

Het Baantjer-mysterie was leuk om te doen. De ontknoping was vol humor en het eten daarna PRIMA. Al met al een zeer geslaagde dag!